Más kismama is használt édesítőszert?
Már vagy tíz éve édesítővel iszom a kávét, teát, illetve néha azzal is főzök. Terhesség alatt is így tettem. Főként Pötyi édesítő tablettát, vagy más folyékonyt használtam.
De, mostanában olvasom, hogy nem javasolt, én meg most emiatt aggódom. 35 hetes vagyok, áttértem a stiviára és a Xilitre, mert ezek természetes édesítők.
Baj, hogy eddig nem ilyet használtam?
Szerintem ne aggódjál, ha nagyon nem lenne szabad az orvos, vagy a védőnő biztos felhívta volna rá a figyelmet már a terhesség elején. Én is édesítőt (Süssinát) használtam, a 24. héttől tértem át csak a Stiviára.
30 km
Én is a kávéba és a teába a pöttyöt rakom, a nagyon cukros sütikbe pedig por formában rakom az édesítőt.
Ekkora adagtól nem lesz semmi baj. A párizsiban sincs kevesebb káros anyag...
36 h km
Szia!
Én is a pötyi édesítőt használom, és a terhességem alatt is így tettem. Szerintem nem lett gond, szép, egészséges kisfiam született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!