Van olyan kismama akinek minden babacucca használt lesz?
Bár már nem vagyok kismama, hanem immár 6 hónapja anyuka, de össz vissz 3 ruhát vettem a kislányomnak. Nem azért, mert nincs rá keret, hanem azért, mert több zsáknyi ruhát kaptunk. És mindet örökbe. Na most én olyan jókat szoktam így itthon durizni. Eszem ágában sincs venni ruhát. Teljesen feleslegesnek találom. Rengeteg szép rucit kaptunk.
És nem szégyellem egyáltalán. Majd ha már elfogynak, akkor veszünk.
Mért kérded?
Majdnem minden:
a kislányomnak még vettünk pár új dolgot - kád, bodyk. -
de a fiamnak már mindene használt lesz mert v. a kislány hordta használta elötte v. turkálóban vettem esetleg bizományiban.
szóval kb. 3-5 dolgot vettem újonnan.. a 2. babának az elenyésző úgyhogy talán ide sorolhatom magam.
nekünk szinte minden. de ez nekem nem is volt szempont. használtan is lehet jó dolgokat venni. magamnak is sokszor használt cuccokat veszek.
1-2 dolog új, amiket ajándékba kaptunk: forgó az ágy fölé, pléd, pár ruha. de a többi szinte mind használt.
Még nem vagyok kismama, de már mindenem megvan és minden használt. Szerintem még szép dolog is, hogy az a kiságy, amiben még régen anyukám feküdt, aztán én, most a gyerekemé lesz :)
Másrészről a babaholmik tipikusan nem hosszú távra szólnak, nem látom értelmét annak, hogy kidobjak egy csomó pénzt dizájnos cuccokra, amikor úgyis pár hónap múlva már használhatatlan.
7 hónapos kismama vagyok, és úgy néz ki, hogy a mi kisfiúnknak is mindene használt lesz. A családban van kisgyerek, akinek a ruháit, ágyát, szinte mindenét megörökli, ill. a barátnőm kisfia is kinőtte a csecsemős dolgokat, 2 éves a kisfia, így össz-vissz 2 bodyt vettem neki újonnan.
Egyáltalán nem zavar, hogy használt ruhákban lesz, mivel olyan jó minőségűek, hogy nem látszik rajtuk. ők még nem tudják úgy tönkretenni a dolgaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!