Mennyi idős kortól érdemes beszerezni a babakocsit meg a
kiságyat pelenkázót és a nagyobb horderejű dolgokat a
babának? Jövőhéten töltöm a 6. hónapot, most 22 hetes
és 5 napos terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Ruhákat még nem akarok de amik nagyobbak drágábbak lassan szeretném, bár még az egyik szoba felújítása hátra van.
Még nem hoznám haza, hanem rokonnál elhelyezném addig.
Nàlunk első baba lesz és tervbe van a kistesó i ezèrt úgy vettük hogy később is jó legyen.Most kislànyt mondott a doki de babakocsit pl sötétebb bézst vettünk hàtha a másik baba kisfiú lest.a ruhàkat is igy vettük meg figyeltem hogy se fiús se lànyos ne legyen az alap ruhatàr.a butorok meg alapból olyanok amiket 20 év múlva is tud majd hasznàlni. Majd a kiegészitők lesznek olyanok mint ami tükrözi a baba nemét.Én nem vagyok babonàs viszont megfontolt vagyok és mivel a csalàdban első gyerek lesz ezért mindent úgy veszünk meg hogy később tovàbb lehessen adni.
2014. ápr. 10. 10:55
12/16 anonim válasza:
Bocsi a hibàkért telefonról îrtam.22 hkm
2014. ápr. 10. 10:57
13/16 anonim válasza:
Kedves 75% os Èn nem adok a baba nemére hisz annyiszor hallani olyat hogy lànynak mondtàk még is fiú lett vagy fordìtva. 12 hetesen lànyt mondtak 20 hetesen is még sem mertem volna csak csajos babakocsit venni.
2014. ápr. 10. 11:02
14/16 anonim válasza:
kedves 10es válaszoló. ahogy írtam az első ruhát mikor megvettem nem tudtam hogy fiú lesz, csak éreztem, de gondoltam ha lány akkor 2 fiús body és 1 fiús rugi még belefér. a bútornál azt hiszem tudtuk már, de azt amúgy is unisexet akartunk. azóta már a 16. héten 4d-n és a 20. héten 2d-n is mondták hogy fiú, tehát már bátrabb vagyok. meg amúgy lehet fehér/unisex dolgokat is venni ha nagyon be van zsongva az anyuka, apuka mert azért egy első babáját váró kismamának még szép hogy állandóan ez jár a fejébe. :) 8as válaszoló voltam.
2014. ápr. 10. 12:25
15/16 anonim válasza:
6os es 7es válaszoló vagyok. Én olyan dolgokat vettem, ami egyaránt jo fiúnak es lánynak is. Babakocsit fekete-fehéret veszünk, mert párom öltönyös nyakkendős, én is kosztümben jarok es nem szeretnek kék v zold v rózsaszín babakocsival viritani 😊. Abc design Tec-et néztük.
2014. ápr. 10. 13:41
16/16 A kérdező kommentje:
Huuu hát köszönöm a válaszokat!
Akkor mindenki másképp csinálja.
Mi kaptunk kiságyat, már van pelenkázó, kis kád, majd jön a babkocsi jövőhónapba azt én is úgy szeretném hogy ne csak lánynak való legyen, mert 3 babát tervezünk. :D így jó dolog ha nem kell 2 évente újat venni szinte mindenből.
Ruhákat nem vettem még, mert most lesz majd az esküvőnk és gyűrűt vettünk az se volt semmi. Szóval örülök ennyi is megvan. Ruhákat a 8 hónap fele akarnék venni vagy egy kicsit hamarabb. Előtte persze elmenni ultrahangra és még egyszer megbizonyosodni tényleg lány e, hallottam én is volt már elnézték. Nagyon boldog vagyok hogy úton van a másik Szerelmem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!