7hét 5napos terhesen mit láttak nálatok? Nekem csak 8,73mm-es petezsákot, szikhólyaggal! Embriot nem :- ( ez a csaknem 9mm-es petezsák nagyon pici?
6hét 4naposan 8mm-es volt a petezsák, de két külömböző orvos csinálta! Nem bíztattak semmivel, mivel úgy tűnik a petezsák sem nő! De én reménykedem hátha amiatt van, hogy az első orvos nagyobbat mondott!Ha következő uh sem mutat mást,kaparásra kell mennem!
Hüvelyi uh-t csináltak Bp.-en magán helyen! 23-án barnázni keztem Utrogestant szedek.1-2napja a barnázás kezd eltűnni.
Segítsetek,hogy van -e remény!!
Esztergomhoz tartozom!
De ott félek!
Meg mindenhol máshol is :-(
Amíg a méhszájam tágul,a párom ott lehet velem?
Feküdni kell közben?
Szia!
A 13-as valaszolo vagyok.
En irtam, hogy 8 hetesen voltam uh-n es 16 mm-es volt akkor a baba szivhanggal.
Sajnos nem maradt velunk. 11 hetes voltam mult heten, de elmentem ujabb uh-ra mert pecsetelo verzesem volt es kiderult, hogy mar ket hete leallt a szivmukodes es nem is sokat nott mar az elso uh utan (23 mm volt, amikor elhalt).
En nem akartam varni, mert egyertelmu volt, hogy mar noncs remeny es minel hamarabb tul akartam lenni a muteten. Kedden derult ki, hogy mi tortent es csutortok reggel mar mentem a korhazba. En kulfoldon elek, noncs itt sajat orvos, az egesz az allami korhazban tortent.
Ha tenyleg nincs remeny nalad sem, akkor azt tanacsolom, hogy a mutettol ne felj es nem is kell varnod vele.
Engem fizikailag nem viselt meg. Igaz, van mar ket gyermekem, huvelyi uton szulettek, igy nekem nem volt szuksegem mutet elott semmilyen tagitasra. Csak elaltattak, kb 45 perccel kesobb ebredtem. Enyhe mensi jellegu gorcseim voltak kb egy oran at es kozepes erossegu verzesem, de az sem sokaig. Masnaptol mar egy tisztasagi betet eleg volt.
En reggel mentem be a korhazba es kora delutan mar otthon voltam.
Nekem lelkileg is segitett, hogy tulestem rajta, nem volt jo erzes arra gondolni, hogy otthon vetelek el, nem akartam erre varni, foleg nem latni az embriot, majd attol felni, hogy nem tisztultam ki teljesen es esetleg megis kell utana kuret.
Itt bent lehetett volna velem a ferjem mar a mutet elott is, de csak egy orat kellett varnom es kozben mindig jott valaki vizsgalni, kerdezgetni. Utana mar bejott a ferjem.
Az altatas sem rossz, mivel nem sokaig tart, igy en egybol teljesen magamnak voltam, ittam, beszeltem. Volt mar korabbam egy hosszabb mutetem masfel eve, akkor orak kellettek hogy magamhoz terjek es hanytam is, most ilyen nem volt a rovid altatas miatt.
Mivel meg fiatal a terhesseg nem hiszem, hogy sokaig kinoznanak teged mutet elott a tagitassal, biztosan nem olyan lenne mint egy vajudas.
En azert is akartam hamar tullenni rajta, mert egybol tudtuk, hogy szeretnenk ujra probalkozni, minel hamarabb kitisztulok, annal hamarabb lehet, feleslegesen nem akartam heteket vesziteni.
Kitartas, intezd a dolgot es ne felj ettol, ez tenyleg nem olyan nehez, a lelki resze nekem sokkal-sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!