7hét 5napos terhesen mit láttak nálatok? Nekem csak 8,73mm-es petezsákot, szikhólyaggal! Embriot nem :- ( ez a csaknem 9mm-es petezsák nagyon pici?
Figyelt kérdés
6hét 4naposan 8mm-es volt a petezsák, de két külömböző orvos csinálta! Nem bíztattak semmivel, mivel úgy tűnik a petezsák sem nő! De én reménykedem hátha amiatt van, hogy az első orvos nagyobbat mondott!Ha következő uh sem mutat mást,kaparásra kell mennem!
Hüvelyi uh-t csináltak Bp.-en magán helyen! 23-án barnázni keztem Utrogestant szedek.1-2napja a barnázás kezd eltűnni.
Segítsetek,hogy van -e remény!!
2015. nov. 6. 17:27
21/33 anonim válasza:
Nincs nőgyógyászod?akkor őt kell ilyenkor hívni és ő behív.ha nincs,akkor ahová tartozol oda menj szerintem.
22/33 anonim válasza:
Azert kene mondjuk, hogy az orvos mit mond, javasol.
23/33 A kérdező kommentje:
Tegnap azt mondta várhatok...ha akarok.
De jövő héten mehetek kaparásra,mert nem sok esély van.
Saját nőgyógyász szabadságon van,kikapcsolt mobillal!
2015. nov. 6. 21:51
24/33 anonim válasza:
En a helyedben,ha bármi baj lenne,bemennék abba a kórházba,ahol dolgozik és ott mondanám,h mi helyzet,ki az orvosom és kihez menjek.
25/33 A kérdező kommentje:
A párom azt mondta kifizetjük valahogy.de az a kórház (Maternity) nagyon drága 1-2százezer egy kaparás!
2015. nov. 6. 22:15
26/33 anonim válasza:
"Kifizetjük valahogy"
Csak erre hívnám fel a figyelmet.
27/33 A kérdező kommentje:
Ki az akit ajánlanátok?
És ki az akit nem?
2015. nov. 7. 07:06
28/33 A kérdező kommentje:
Hahó!
Nincs itt senki?
2015. nov. 7. 11:05
29/33 anonim válasza:
Menj be abba a kórházba, ahova területileg tartozol.
30/33 anonim válasza:
Èn ügyeletes orvosnál voltam művi befejezésen, nem tudok konkrét orvost ajánlani. Szent Imrében, Szent Istvánban vannak jó orvosok, itt tapasztaltam már, de sok más helyen is. Nekem nem lett gondom, hogy ügyeletes műtött (Vácon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!