7hét 5napos terhesen mit láttak nálatok? Nekem csak 8,73mm-es petezsákot, szikhólyaggal! Embriot nem :- ( ez a csaknem 9mm-es petezsák nagyon pici?
6hét 4naposan 8mm-es volt a petezsák, de két külömböző orvos csinálta! Nem bíztattak semmivel, mivel úgy tűnik a petezsák sem nő! De én reménykedem hátha amiatt van, hogy az első orvos nagyobbat mondott!Ha következő uh sem mutat mást,kaparásra kell mennem!
Hüvelyi uh-t csináltak Bp.-en magán helyen! 23-án barnázni keztem Utrogestant szedek.1-2napja a barnázás kezd eltűnni.
Segítsetek,hogy van -e remény!!
Ha csak nem késői fogantatásról van szó, akkor ennyi idősen már lennie kellene szívhangnak.
Nekem már 6 hetes terhességnél volt.
nekem 5(+4) hetesen volt szívhólyagja.
Aug 12. Volt az utolsó menzi.
25-én volt peteérésem (teszteltem)
Szep 11-én egy csep rózsaszín vér sex után.
4/5 - 17:57 (vagyok)
1 héttel elöttem jársz. de akkor már kellene valamit látniuk. Nekem utolsó vérzésem Agu. 18.-án volt.
Okt 15-ei vizsgálatom
9 hetesen.
Gratula neked!
Remélem nálam valami változik!
Akkor most hány hetes vagy? Nekem aug 8 az utolsó mensi és holnap a 13.hetet kezdem.
Szerintem ennyi idősen szívhangnak kellene lenni bőven:-(
Mikor kell legközelebb uhra menned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!