7hét 5napos terhesen mit láttak nálatok? Nekem csak 8,73mm-es petezsákot, szikhólyaggal! Embriot nem :- ( ez a csaknem 9mm-es petezsák nagyon pici?
6hét 4naposan 8mm-es volt a petezsák, de két külömböző orvos csinálta! Nem bíztattak semmivel, mivel úgy tűnik a petezsák sem nő! De én reménykedem hátha amiatt van, hogy az első orvos nagyobbat mondott!Ha következő uh sem mutat mást,kaparásra kell mennem!
Hüvelyi uh-t csináltak Bp.-en magán helyen! 23-án barnázni keztem Utrogestant szedek.1-2napja a barnázás kezd eltűnni.
Segítsetek,hogy van -e remény!!
én pont ma vagyok 7+4, ma voltam UH-n is.
az utolsó mensim: 09.14.
ez van a leletemen:
32x21 mm petezsák, crl: 12 mm
szikhólyag: 3.5x3.5 mm
szívműködés szabályos
FRH: 166/min
intakt terhesség.
embriót nálad még egyáltalán nem láttak? az nem túl jó ha nem nő a petezsák :( az alakja milyen?
Biztos vagy a datumokban?
Mert nekem aug 24-n jott az utolso mensim es jelenleg 10 hetes 4 napos a terhessegem. Mondjuk nekem meg vissza-visszatero verzesem van, szoval kb azt erzem, amit te.
Egyebkent kerek 8 hetesen voltunk uh-n, volt szivhang, 16 mm volt az ulomagassag, lattuk a fejet, torzset, karokat, labakat, szoval ultrahangon akkor mar babaformaja volt, csak kicsit aranytalan.
Drukkolok, hogy rendben legyetek!
Igen, az a kis pocaklakóm már :)
11-én megyek nyakitarkoredő (12 hetes) vizsgálatra Bajcsyba
Ja nem...az aug 12 az szept. 12
A szept. 11. Meg okt. 11!
Elírtam.
Akkor nem reménykedem!
Szerintetek az Utrogestant abba hagyjam hogy meginduljon magától vagy ,szedjem és várjam a kaparást?
Lehet jobban jársz ha megindul magától :S
Vagy csak szerintem olyan rossz ha kaparni kell?
Mind a 2x 7+5 hetesen voltam ès ott voltak a babák pulzáló szivvel.
Aug.21 volt az utólsó mensi okt.9-èn voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!