Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hét 5napos terhesen mit...

7hét 5napos terhesen mit láttak nálatok? Nekem csak 8,73mm-es petezsákot, szikhólyaggal! Embriot nem :- ( ez a csaknem 9mm-es petezsák nagyon pici?

Figyelt kérdés

6hét 4naposan 8mm-es volt a petezsák, de két külömböző orvos csinálta! Nem bíztattak semmivel, mivel úgy tűnik a petezsák sem nő! De én reménykedem hátha amiatt van, hogy az első orvos nagyobbat mondott!Ha következő uh sem mutat mást,kaparásra kell mennem!

Hüvelyi uh-t csináltak Bp.-en magán helyen! 23-án barnázni keztem Utrogestant szedek.1-2napja a barnázás kezd eltűnni.

Segítsetek,hogy van -e remény!!

#fejlődés #Utrogestan #petezsák #szikhólyag #terhes #7 hét embrio #barnázás hüvelyi uh
2015. nov. 6. 17:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nekem szept.19az utolsó menzesz és 5 napja már volt szívhang.
2015. nov. 6. 19:29
 12/33 anonim ***** válasza:

én pont ma vagyok 7+4, ma voltam UH-n is.

az utolsó mensim: 09.14.

ez van a leletemen:

32x21 mm petezsák, crl: 12 mm

szikhólyag: 3.5x3.5 mm

szívműködés szabályos

FRH: 166/min

intakt terhesség.

embriót nálad még egyáltalán nem láttak? az nem túl jó ha nem nő a petezsák :( az alakja milyen?

2015. nov. 6. 19:39
 13/33 anonim ***** válasza:

Biztos vagy a datumokban?

Mert nekem aug 24-n jott az utolso mensim es jelenleg 10 hetes 4 napos a terhessegem. Mondjuk nekem meg vissza-visszatero verzesem van, szoval kb azt erzem, amit te.

Egyebkent kerek 8 hetesen voltunk uh-n, volt szivhang, 16 mm volt az ulomagassag, lattuk a fejet, torzset, karokat, labakat, szoval ultrahangon akkor mar babaformaja volt, csak kicsit aranytalan.

Drukkolok, hogy rendben legyetek!

2015. nov. 6. 19:43
 14/33 anonim ***** válasza:

Igen, az a kis pocaklakóm már :)

11-én megyek nyakitarkoredő (12 hetes) vizsgálatra Bajcsyba

2015. nov. 6. 19:51
 15/33 A kérdező kommentje:

Ja nem...az aug 12 az szept. 12

A szept. 11. Meg okt. 11!

Elírtam.

Akkor nem reménykedem!

Szerintetek az Utrogestant abba hagyjam hogy meginduljon magától vagy ,szedjem és várjam a kaparást?

2015. nov. 6. 20:09
 16/33 anonim ***** válasza:

Lehet jobban jársz ha megindul magától :S

Vagy csak szerintem olyan rossz ha kaparni kell?

2015. nov. 6. 20:18
 17/33 A kérdező kommentje:
Többiek?
2015. nov. 6. 20:25
 18/33 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd abba,történjen,aminek történnie kell.nekem 1éve ment el egy babám.hiába nagyon sok vérrel ő távozott,rá három napra mégis kellett missed ab.nagyon nagyon rossz volt lelkileg,de sajnos túl kell élni.az orvosom avval vígasztalt,h valószínű beteg lett volna és a testem szelektált,ami rosszul hangzik,de lehet jobb így..sőt,biztos.
2015. nov. 6. 20:26
 19/33 anonim ***** válasza:

Mind a 2x 7+5 hetesen voltam ès ott voltak a babák pulzáló szivvel.

Aug.21 volt az utólsó mensi okt.9-èn voltam.

2015. nov. 6. 21:11
 20/33 A kérdező kommentje:
Ha baj történik,mit ajánlotok hova menjek műttetni?
2015. nov. 6. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!