Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hiztatok az elso trimeszterben?

Hiztatok az elso trimeszterben?

Figyelt kérdés

Foleg azokat kerdezem, akik egyaltalan nem voltak rosszul.

A 8. hetben vagyok, szerencsere a hanyinger elkerul. Az etvagyam jo, nem eszem se tobbet, se kevesebbet, mint eddig. Viszont kevesebbet mozgok, rosszul alszom, faradtabb vagyok, a futast abbahagytam.

Ma mertem magam es lattam, hogy hiztam egy kilot a kiindulohoz kepest.

Ez normalis? Vagy nagyon korai?

Egyebkent vekony vagyok, ha ez szamit.

2015. okt. 14. 15:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Kivancsi vagyok, hogy mi lesz meg a kovetkezo par hetben.

Tudom en, hogy egy kilo nem sok, csak a baratnom mar ezerszer elmondta, hogy tiz kilotol tobbet nem kellene hizni es azon gondolkodom, hogy en meg a negyedenel sem vagyok, ha mar most megindul a hizas, akkor ebbol nem 10 lesz a vegere.

En tuti, hogy a mozgas (hianya) miatt fogok hizni. Enni szerintem normalisan eszek, de elotte sportoltam. Folytatni akartam a futast gyengebben, de szedulok kozben, igy abba hagytam.

178 cm vagyok es most mar 65kg.

Jah, az anyagcserem nekem lassult, nem veszes, de erosen puffadok is.

2015. okt. 14. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:
A BMI-d alapján még éppen nem tartozol a sovány kategóriába, normálban valóban olyan 7-10 kilót kellene felszedni, de te eléggé a skála alján vagy, akkorsincs nagy gond, ha így kicsit több lesz. Meg ugye nem lehet tudni előre, hogy ki mennyire fog vizesedni, az is meg tudja nagyon dobni a kilókat. Viszont a mozgás fontos lenne, miért nem sétálsz futás helyett? Vagy kismamatornázol? Én máshogy nem is nagyon bírnám, mert a hátamon már 19 hetesen éreztem, hogy nagyon kell neki a tornáztatás, meg is ijedtem, hogy olyan korán el kezdett fájni, de mióta csinálom a hátizomerősítő kismamás gyakorlatokat, azóta nincs gondom. Hacsak orvos nem javasolja, ne hagyd abba teljesen a mozgást, csinálj valami könnyebbet. Ez az alvásban is segíteni fog amúgy.
2015. okt. 14. 17:23
 13/13 A kérdező kommentje:

Setalni setalok, vagy inkabb tempos gyaloglasnak hivnam. A szokasos napi rutinomban benne van 7 km gyalog, csak a hosszabb tavokat szamolva. Plusz munka es hazimunka.

Az ejszakazas allitolag a hormonok miatt van, idovel remelem jobb lesz. Kb 3 orat alszom egyben, ejfeltol 5-ig forgolodom, 30x visszaalszom, felebredek es a reggelt varom. :)

2015. okt. 14. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!