Hiztatok az elso trimeszterben?
Foleg azokat kerdezem, akik egyaltalan nem voltak rosszul.
A 8. hetben vagyok, szerencsere a hanyinger elkerul. Az etvagyam jo, nem eszem se tobbet, se kevesebbet, mint eddig. Viszont kevesebbet mozgok, rosszul alszom, faradtabb vagyok, a futast abbahagytam.
Ma mertem magam es lattam, hogy hiztam egy kilot a kiindulohoz kepest.
Ez normalis? Vagy nagyon korai?
Egyebkent vekony vagyok, ha ez szamit.
Koszonom a valaszokat! Kivancsi vagyok, hogy mi lesz meg a kovetkezo par hetben.
Tudom en, hogy egy kilo nem sok, csak a baratnom mar ezerszer elmondta, hogy tiz kilotol tobbet nem kellene hizni es azon gondolkodom, hogy en meg a negyedenel sem vagyok, ha mar most megindul a hizas, akkor ebbol nem 10 lesz a vegere.
En tuti, hogy a mozgas (hianya) miatt fogok hizni. Enni szerintem normalisan eszek, de elotte sportoltam. Folytatni akartam a futast gyengebben, de szedulok kozben, igy abba hagytam.
178 cm vagyok es most mar 65kg.
Jah, az anyagcserem nekem lassult, nem veszes, de erosen puffadok is.
Setalni setalok, vagy inkabb tempos gyaloglasnak hivnam. A szokasos napi rutinomban benne van 7 km gyalog, csak a hosszabb tavokat szamolva. Plusz munka es hazimunka.
Az ejszakazas allitolag a hormonok miatt van, idovel remelem jobb lesz. Kb 3 orat alszom egyben, ejfeltol 5-ig forgolodom, 30x visszaalszom, felebredek es a reggelt varom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!