Foleg azokat kerdezem, akik egyaltalan nem voltak rosszul.
A 8. hetben vagyok, szerencsere a hanyinger elkerul. Az etvagyam jo, nem eszem se tobbet, se kevesebbet, mint eddig. Viszont kevesebbet mozgok, rosszul alszom, faradtabb vagyok, a futast abbahagytam.
Ma mertem magam es lattam, hogy hiztam egy kilot a kiindulohoz kepest.
Elsőnél 2kg híztam, másodiknál első trimeszterben semmit, harmadiknál 1kg:)
2015. okt. 14. 15:10
2/13 anonim válasza:
Én nem híztam. De én alapból nem vagyok egy nádszál alkat, a terhességeim során is össz 7 kiló jött fel mindkét gyereknél, pedig 3,5 és 4,1-el születtek.
2015. okt. 14. 15:11
3/13 anonim válasza:
Én egyáltalán nem voltam rosszul. Évek óta odafigyelek a szénhidrátra IR miatt, szóval valahol diétázom is, ha nem is nagyon szigorúan, de rendes cukrot pl. nem eszem egyáltalán. Tartottam a súlyomat az első trimeszterben. Szerintem nem vészes az 1 kg, véletlenül se koplalj emiatt, csak fölösleges nasikat keveset egyél, helyette sok zöldség, gyümi, husi.
2015. okt. 14. 15:16
4/13 anonim válasza:
Én is IR-es vagyok 1kg-ot híztam az első trimeszterben, nincs evvel gond szerintem.
2015. okt. 14. 15:21
5/13 anonim válasza:
1 kg hízás nincs, lehet, hogy nem voltál wc-n, többet ettél, vagy ittál aznap, ilyenkor mutat 1 kg-val többet a mérleg, semmi jelentősége nincsen. Nem terhes embereknél is van 1-2 kg ingadozás akkor is ha mindennap reggel méred magad.
2015. okt. 14. 15:27
6/13 anonim válasza:
Mindenki máshogy éli meg a terhességet. 46 kilóval kezdtem mindkét terhességemet (alacsony is vagyok, kb átlagos testalkat), és mindkét alkalommal 5 kg-ot híztam első trimeszter alatt. Az orvos szólt hogy sok lesz, de csakis akkor nem émelyegtem ha kekszet nassoltam, vagy egyéb szénhidrátot, anélkül nagyon hányingerem volt. Szülésig először 12 kg-ot, második alkalommal 13 kg-ot híztam ami szerintem nem túl sok, hamar el is tűnt rólam. Ne a hízáson aggódj már az elején, főleg ha vékony testalkat vagy! Kell a babának egy kis energia :)
2015. okt. 14. 15:31
7/13 anonim válasza:
Nem voltam rosszul a terhesség alatt. 2kg-ot fogytam. A terhesség végére 5-öt híztam. Szülés után, mikor hazamentem 10-el voltam kevesebb. Nem vagyok sovány, Számosítva ez ezt jelenti: 85-el indultam, első trimeszterben 82, szülés elött 87, szülés után 77kg voltam.
2015. okt. 14. 15:36
8/13 anonim válasza:
Szerintem is normális... én havi 1 kilót híztam rosszullét mellett.. magam sem értem hogy! :) Hiszen étvágyam nem sok volt és ki is jött szinte minden. :) Valószínűleg nálam is a mozgás volt a ludas :)
2015. okt. 14. 15:37
9/13 anonim válasza:
Nem hánytam, csak ritkán volt hányingerem, és többet ettem, mint korábban, viszont el kellett kezdenem jódot szedni enyhe pajzsmirigyalulműködésre, ami szerintem az anyagcserémnek is adhatott egy löketet, mert a 13-14. hétig 1 kilót fogytam, és azóta is lassan indult meg felfelé.
Az, hogy mennyi hízás normális több dologtól is függ. Hány kilóval kezdted, és hány centi vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!