Ti mennyit híztatok az utolsó trimeszterben?
Sok helyről hallottam, hogy állítólag 36. hét körül lelassul,sőt valakik fogynak, ez igaz? és ha igen, miért fogynak?
Nektek hogy alakult, mennyi volt a kezdősúlyotok?
25hkm
köszi a válaszokat!
első: és az első hat hónapban (24-25 hétig mennyit hiztál?)
Szia!
Elsőnél 2kg-t, másodiknál 1kg-t híztam az első 3 hónapban.
Elsőnél 36. hét után 3kg-t híztam, most a másodikkal vagyok 36 hetes és nem gondolnám, hogy fogyni fogok, jelenleg 10kg-t híztam, elsőnél összesen 16kg.
Most 54kg-val kezdtem a várandóságot.
További szép babavárást!
köszi hogy megosztottad. és mennyiről indultál?
az utolsó trimeszter érdekelne, mert sokmindent hallani, valakinek sok jön fel, valakinek kevés...
A harmadikban 5 kg-ot. Az elején émelyegtem, gyomorégésem volt, csak rágcsálni bírtam, akkor ment fel 3. A másodikban 5, mert akkor már jobban voltam, és akkor a baba is nő sokat :). 45 kg-ról indultam és 58-cal szültem.
Az elsőnél szintén 45-ről indultam, és nem híztam, csak kb. 8 kg-t a 33. hétig. Viszont onnantól nagyon elkezdtem vizesedni, és 60 kg-mal szültem. Másnap csak 5 kiló volt rajtam, 3 kiló plusszal mentem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!