Mennyit híztatok az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 13:25
1/8 anonim válasza:
Az első babánál 4,5 ment fel az első 12 hétbe (össz 14 kg híztam)
A második babánál 2 kg az első 12 hétbe (a 20. hétbe járok és eddig 4 kg plusz van rajtam.
Egyik terhességemnél se volt még hányingerem se így tudtam hízni az elején is.
2/8 anonim válasza:
Akkor én még nagyban fogytam, semmit nem bírtam lenyomni a torkomon (4 kg mínusz).
3/8 anonim válasza:
Véletlen elküldtem: szóval fogytam, de most lassan vége a második trimeszternek, és már visszajött a 4 leadott, plusz egy extra. :)
26 hkm
4/8 anonim válasza:
Első terhességem: az első trimeszter végén nem mérekeztem, csak a . héten, akkor tartottam 5 kilónál.
5/8 anonim válasza:
Én is inkább fogytam az első 3 hónap alatt a hányások miatt. Viszont egy terheskönyvben olvastam, hogy az első 3 hónapban elvileg 1-1.5 kg-nál több nem jön fel. Nyilván ez is alkati dolog, mint annyi minden más.
6/8 anonim válasza:
-3kg-nál tartottam akkor.
A kezdő sujomhoz +5 kg van rajtam. Most vagyok 34 hetes.
7/8 anonim válasza:
Első terhességemnél 1 kg híztam, összesen 16kg jött fel, most 14 hetes vagyok és fél kg-val vagyok több.
8/8 anonim válasza:
első trimeszterben 4 kilót fogytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!