Volt valaki olyan beteges az első trimeszterben, mint én? Lett valami kimutatható eü probléma a babával a betegségek miatt?
Nekem az 1. babával megfáztam, beteg lettem, lázam nem nagyon, de már a 6. héten.
2. baba, egyből herpesz, nátha szerűség, majd az orrom alá nőtt valami ótvarszerűség, nagyon gáz volt, többször voltam beteg.
Mindkét babám "apróbb" rendellenességgel született. Hogy ezért -e, nem hiszem, hogy valaha is kiderül.
Gyógyszereket kaptam, sőt többször volt érdekes mód hüvelyfertőzésem is, pedig vigyáztam és nem is szerelmeskedhettünk.
Köszönöm! Lázam érdekes módon egyszer sem volt, a max. 8,2 volt talán egyszer, de az is hamar lement. Én meg úgy vagyok vele, hogy bárcsak olyan bátor lennék, hogy az antibiotikumot nem szedem be, mert én meg félek a szövődményektől. Bár sokat hallani olyanról, hogy a dokik mindenre antibiot írnak, pedig a vírust az nem gyógyítja, de nekem honnan lenne jogom ezt felülbírálni, mikor nem vagyok doki. A fiammal kapcsolatban is állandóan ezen rágom magam, hogy tudom, jobb lenne a homeo, de rajta kísérletezzek? Nem mindegy, hogy 3 nap alatt meggyógyul, vagy egy hét, és utána meg jöhet egy másik komolyabb betegség. Bár lehet, hogy tényleg azért vagyok ilyen beteges, mert a sok antibigyó már az immunrendszeremet tönkretette... Most 500as c vitaminom van, terhesség alatt mennyit lehet szedni? Mert én azon az állásponton vagyok, hogy terhesség nélkül sem kell 1000-eket beszedni.
Femibiont és E vitamint szedek már hónapok óta (az utolsó vetélésem előttől) és majdnem minden nap megvan a frissen facsart grépfuit-narancslé....
Nyugodtan vegyél be 1000-et, vagy betegen akár többet is!Én is szedtem, csak jót tett, sose voltam beteg, nem ártott.
De a gyógyszerek bizony árthatnak. Akár egy szem is.
De a c-vitamin? Nem egy dobozzal akarsz beszedni.
Ha mégis félsz tőle, egyél sok paradicsomot, almát, citromos teát, édes piros paprikát, és szedj be legalább 500-at.
Régen sosem szedtem, bevallom,én is féltem tőle, de ma már megtapasztaltam, és a terhesség idején már jól tudtam, hogy igenis lehet. A lényeg, hogy ne éhgyomorra, ne marja ki a gyomrod.
Szia!
Én a 7.héttől a 13.hétig hörghurutban szenvedtem, és szednem kellett egy kúra antibiotikumot! A babóval semmi baj,teljesen normálisan fejlődik! A doki tudja hogy milyen gyógyszert lehet szedni terhesség alatt,és mi az amit nem! Többet árt,ha nem kúrálod ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!