Mennyit hiztatok a harmadik trimeszterben?
Figyelt kérdés
Lassan belepek a 27-ik hetbe, de meg csak 4-4,5 kg-ot hiztam.Az elso trimeszterben nem hiztam egy dekat sem, ezt a sulyt 2-2,5 honap altt szedtem fel.Ez sok,vagy keves,vagy ha normalisan fejlodik a baba, akkor normalis?
Koszi a valaszokat!!!
2009. nov. 30. 15:18
1/4 anonim válasza:
27.hétig 7 és fél kg,azóta még 2 és fél jött fel.35 hetes vagyok tehát eddig 10 kg-mal.
Teljesen jó gyarapodásod csak így tovább:)
2/4 A kérdező kommentje:
koszi!!!remenykedek!!!de a babam egeszsege a legfontosabb, igazabol az nem erdekel, hogy en mennyit hizok, csak o legyen egeszseges!!! :)))
2009. nov. 30. 15:25
3/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen jo. En eddig 6 kilot hiztam es 28 hetes vagyok. Ebbol 2 kilo az elso trimeszterben jott fel a tobbi 4 meg a masodikban. de ahogyan te is irtad a lenyeg, hogy a baba egeszseges legyen!!! :)
Boldog babavarast!
4/4 anonim válasza:
A 30. hétig 14-et. Utána még 2.
40km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!