AKIK dohanyoztak terhesseg alatt, hanyadik heten szuletett a babotok es hany kiloval?
Ismerősöm a kiirt időpont előtt 1 hónappal szülte meg a fiát nemrég császármetszéssel és agyvérzéssel kis súllyal!!
Napi egy doboz cigit elszívott!!
Azok a kismamák akik lelkiismeretfurdalás nélkül rágyújtanak miközben érzik hogy a baba mocorog,azok SZÁNALMASAK!
Ennyire nem lehet valaki akaratgyenge!
37 hetes kismama aki ERŐS dohányos VOLT a terhesség előtt!!!!!
Sajnálom az ismerösöd babáját,de nem bizonyitott tény,hogy a cigi miatt lett koraszülött és agyvérzéses! Lehet,ha nem cigizett volna,akkor is ez van! A koraszülötteknél gyakori az agyvérzés. És rengeteg koraszülött van,akinek az anyja soha életében nem cigizett!
Olvastam egy kutatási eredményt,hogy a cigis terheseket összehasonlitották a nem cigisekkel, az eredmény összességében annyi,hogy kb 200 g-mal születtek kisebb súllyal a cigizö nök gyerekei. Nem hiszem,hogy ez olyan tragikus eredmény! Nekem igy is nehéz volt a 3700 g-os babámat megszülni,nem lett volna jó,ha 4 kg lett volna.
A kerdesree kene valaszolni, nem itt okoskodni! Ha valami mondandod van tedd fel a sajat kerdesedet! Koszi!
Koszonom, aki normailsan valaszolt a kerdesemre!
24 hetes ikres kismami vagyok.
11 hetesen be kellett feküdnöm a kórházba. Elég sok kismami volt akik nagyon sokat mentek le cigizni. Én nagyon haragúdtam rájuk, de végülis nem az én dolgom. Egész terhességük alatt semmi problémájuk nem volt. Volt olyan aki még túl is hordta a babáját.
Engem csak az szomorít el, hogy velem 24 hetesen mennyi rossz történt. Pedig odafigyelek mindenre. 24. héten ott tartok, hogy a babáim leálltak a fejlődésben és 2 ill. 4 héttel le vannak maradva. Ki tudja mikor szülök meg ( mert biztos nem 40. héten ), és milyen súlyú babákat, és vajon egészségesek lesznek-e.
Pedig nem dohányzok, nem iszok, nem vagyok alja nép, és stb.
Mondjuk a napi 10 szál tényleg sok.
Jah és volt olyan kismami akinek méhszájzáró műtétet csináltak, feküdt 8-10 órát, le sem folyt az infúzió, és már ment is le cigizni. Jött-ment. Másnap!!! pedig hazaengedték. Engem meg 5 nap után sem akartak, holott teljesen jól voltam.
Nah, mindegy. Aki akar dohányozzon, ezen sajnos nem tud senki változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!