Akik a terhesség előtt dohányoztak, azok mennyit híztak?
Erős dohányos voltam a terhességem előtt,ahogy megtudtam hogy "2 in 1" vagyok,azonnal abbahagytam!!
Most vagyunk a 33. héten és 16 kg-ot híztam eddig:-S
Nem tudom h lehet-e összefüggés...!
Összesen 10kg-ot "híztam". 60kg-ról indultam, annyival is jöttem ki a kórházból.:) Azóta eltelt 4 hónap, (a cigi lerakástól 1 év) és most 57 kg vagyok, pedig ebben az egy évben aztán tényleg mindent ettem, ami jól esett/esik. Falni nem faltam a kaját, de sokszor ettem keveset, volt hogy éjjel kettőkor is arra keltem hogx éhes vagyok, de ez elmúlt a 14.hét körül.
Azt nem írtad, hogy hány kg-ról indultál, mert az sem mindegy!? Ha mondjuk 50 és 60közöttről, akkor ez a 8 kg nem is sok.:)
A magasságodhoz nagyon oké ez a súly, ne aggódj!:)
második válaszoló
Én 180 centi vagyok és 66 kilóval kezdtem. Ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok letettem a cigit. Nem faltam, igaz nem is koplaltam és 22 kiló jött fel rám eddig. 78 kiló vagyok. Remélem már nem jön fel több. Magas vagyok és annyira nem veszélyes de én nem érzem így jól magam.
38+1 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!