Igaz az, hogy a terhesség alatt a nő agya 7%-kot veszít a térfogatából?
Szülés után visszaáll.
A Kiskegyedben volt egy cikk, abban olvatam.
Te elhiszed ezt?
Hú azon a cikken nagyon kiakadtam, még írtam is nekik egy e-mail, de nem válaszoltak. Amúgy 10%-ot írtak, és szerintük emiatt a vesztés miatt veszünk meg minden hülyeséget a babának. A felsoroltak közül van olyan, ami nálunk még az 5. gyereknél is létszükséglet.
Szerintem ez hülyeség. Még ha veszít is az agy a térfogatából, mivel csak 10%-t használjuk ki az agyunknak, ettől biztosan nem hülyülünk el.
Szerintem a porszívós orrszívó egy nátha esetében létszükséglet, jó nagy hülyeséget írtak róla.
Nem is engedélyeznek olyan orrszívót, ami erősen szív.
Mondjuk nem maga a porszívó orrszívó szív, az csak egy műanyag-üveg kütyü, hanem a porszívó, amihez csatlakoztatod. De nyilván nem ipari gépre fogod rákötni.
Engem a légzésfigyelős rész is kiakasztott, meg a sterilizálós is, mert anyatej leadó vagyok, és anélkül nem megy.
Szia!
Én is olvastam a cikket. Tele van marhaságokkal! Nem lesz kisebb az agyunk, ez egy bődületes hülyeség! Hormonális hatásra a gondolkodásmódunk változik,ez hozzá tartozik a szervezet anyaságra való felkészüléséhez. A cikk többi része is elég gáz, biztos olyan írta aki még kisbabát sem látott közelről, nemhogy náthásan.
Ez hülyeség.
Az tény hogy feledékenyebbek vagyunk terhesen
Szerintem van benne valami. Én szó szerint butultam mióta terhes vagyok nagyon gáz...
Amúgy az újdonsült anyukák az otthonléttől még hülyébbek lesznek, tisztelet a kivételnek, saját magamon és sok más emberen is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!