2. terhesség másnak is nehezebb?
Első terhesség: röviden semmi bajom nem volt.
Második: már a nemvárt előtt hányinger, fáradékonyság, aluszékonyság, hisztéria, iszonyatos mellfájás, hasszurkálás, hashúzódás.
A hányinger, aluszékonyság, hashúzódás hirtelen mozdulatoknál még mindig megvan.
Szóval mondok Neked 3 negatív szót: NINCS SEMMI BAJ :)
14 hkm
az első terhességem egy álom volt.Semmi rosszullét,semmi derékfájás,könnyü,gyors szülés.
Második terhességem ezzel szemben "rémálom".8.héttöl iszonzatos rosszúllétta 20hétig,pedig már15.héten megmozdult.18. héttől migrén,álmatlanság,idegbetegség.Ez tartott a 30.hétig.30.héttöl jöttek a keményedések,32 héten 5nap kórház,visszatartáson voltam.36.hétig szigorú ágy nyugalom.36.héttől meg már semmi sem jó.Nem tudok aludni,csak félig ülő helyzetben.Úgy megyek mint egy pingvin.Dagadnak a lábaim.És türelmetlen vagyok,mert már a karomban szeretném tartani a picurkámat,de jelét sem adja annak ,hogy ki szeretne bújni!
Az én 2. Terhességem sokkal rosszabb mint az első.
38+1hkm
Szia!
Én az első alatt végig a 4. héttől veszélyeztetett voltam,hematóma vérzés,majd a 31 héttől meg fenyegető koraszülés miatt! :( Így azt a terhességet nagyon nagyon rosszul éltem meg...Nemértettem,miért ilyen, mikor világ életemben sportoltam...a várandósságot is így képzeltem, ehellyett meg fekhettem végig :(
De amúgy a tipikus terhes tüneteim meg nme voltak, leszámítva hogy folyton aludtam volna...
Mosta másodiknál 11 hét intenzív rosszullét, 6 kiló minusz eddig....20 hós volt a lányommikor terhes lettem, közben elkezdte a dackorszakot...
DE mégis sokkal jobban élem meg ezt a terhességemet! :) Nagyon büszke vagyok!Boldog, hogy végre nem kell feküdnöm,járhatok kelhetek...Szóval nekem sokkal jobb ez!Ha lenne mégegy ilyet kérnék :)
Sok boldogságot!
Lassan 2 éves kislány és 15 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!