Normális-e? Mi lehet ez? Milyen egy normális terhesség? Milyennek kellene lennie?
Az előző terhességemnél éreztem, hogy van baba. Végig véreztem, míg el nem vetéltem 22 hetesen. Nagyon szerettük volna.
Most 7 hetes vagyok. Nem mondhatnám, hogy problémamentes, de jobban vagyok, mint az előzőnél, de egyáltalán nem érzem magam annak. Most is fekvésre vagyok ítélve. Örülök a babának, de nagyon félek is, hogy elveszítem, de mégse érzem anyának magam.
Azért van ez mert az előző terhesség szó szerint szar volt? Most meg "minden rendben"? Válaszokat köszönöm!
Biztos az előző terhesség traumája miatt most nem mersz pozitív érzelmeket táplálni!
De azért próbáld meg, mert a pozitív érzelmek fizikálisan is jót tesznek!
Drukkolok, minden jót!
Szia!
Én is elvesztettem első babám.Most itt egy gyönyőrű kislány most lsz egy éves.Nekem is végig feküdnöm kellett.
Én 32hét tájékán jöttem rá ,hogy nem engettemm magamhoz olyan közel a második babát félelmeim miaat.Akkor jöttem rá ,hogy mostmár nem lehet nagy baj és akkor keztem anyának érezni magam .Mindent beakartam pótólni.Nagyon vártam őt de féltem,hogy megérzi félelmem és kihat majd a kapcsolatukra.Nagyon nyugodt baba nagyon ragazkodik hozzám .
Ne aggodj!
Köszönöm a bíztatást! :)
Szeretném kimutatni, hogy szeretem és nagyon várjuk, de nagyon félek.
első vagyok:
akkor ne mutasd ki még, de nyugodjál meg!
az nagyon fontos!
Pontosan az van, amit a tesód mond!
És nyugodj meg, teljesen természetes amit érzel.
Majd ahogy telnek a hetek, egyre jobb lesz. De azt se erőltesd, hogy jaj, nekem most örülnöm kell, mert terhes vagyok. Nem KELL örülnöd, majd az is eljön!
Vigyázz Magadra nagyon, és ne kombinálj, semmi bajod!
Végig véreztem. A baba rendesen fejlődött, de mivel nem volt rendesen megtapadva levált a 22hetesen (menstruációtól számítva a 24 héten).
Most is volt vérezgetés. Két napja nincs. Jövő héten fogok ismét bejelentkezni magándokihoz, mert az sztk-okba nem bízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!