Kisfiús anyukák! A terhesség első heteiben volt hányingeretek?
Kisfiam van, és egész terhességem alatt semmi bajom nem volt. Se hányinger, se émelygés, semmi. A "tapasztaltak" mondták is már ekkor, hogy fiú lesz.
Barátnőm első babája kislány lett, vele sokat volt rosszul, második baba fiú, semmi tünete nem volt.
De ez azért csak egy "népi babona". Olvastam itt már végig hányós kisfiús anyukáról is, és egyáltalán nem émelygős kislányosról is. Mindenesetre a közvetlen környezetemben bejött ez a jóslat!
Szerintem inkább a gyomrod állapota, a hormonok és általában a szervezeted.
Nővéremnek lánya van és egész nap rosszul volt.
Sőt még az is rátett, hogy amúgy is hányós (autótól, stressztől)és alapban is néha sok a sava.
Nekem fiam van és szintén egész napos rosszullétem volt.
Amíg dolgoztam, addig szendviccsel indultam, hogy a megállóban vagy buszon elővehessem ha jön a savam+ a szétrágós savlekötőt használtam, mert az nem szívódik fel.
Ha nem ettem az volt a baj, ha ettem akkor viszont egy idő után az.
Még a szagokra nagyon érzékeny voltam!
Ismerősömnek ugyanolyan szép szál fia lesz mint Nekem és a kezdeti éhségen kívül semmi baja nem volt.
szerintem nem függ össze, ez csak legenda.
Nekem a 8-10. hét közt volt párszor savas hányásom, és ennyi. Ezen kívül még csak nem is émelyegtem. Ikerfiaim lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!