Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiús anyukák! A terhesség...

Kisfiús anyukák! A terhesség első heteiben volt hányingeretek?

Figyelt kérdés
Összefügghet valahogy a baba neme és a hányinger?
2011. nov. 21. 09:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem egyáltalán nem volt. Barátnőm első kisfiával egyáltalán nem volt, a másodikkal végig. Másik barátnőm első babáját várja, aki ha minden igaz akkor kisfiú és iszonyatos hányingere volt a 16. hétig. Szóval...
2011. nov. 21. 09:04
 2/19 anonim ***** válasza:

Kisfiam van, és egész terhességem alatt semmi bajom nem volt. Se hányinger, se émelygés, semmi. A "tapasztaltak" mondták is már ekkor, hogy fiú lesz.

Barátnőm első babája kislány lett, vele sokat volt rosszul, második baba fiú, semmi tünete nem volt.

De ez azért csak egy "népi babona". Olvastam itt már végig hányós kisfiús anyukáról is, és egyáltalán nem émelygős kislányosról is. Mindenesetre a közvetlen környezetemben bejött ez a jóslat!

2011. nov. 21. 09:05
 3/19 anonim ***** válasza:
én a 3.kisfiamat várom, és minimális hányinger és émelygés volt mindhárommal kb 12-14.hétig. Hányni nem hánytam, volt egy-két émelygősebb napom- de semmi vész nem volt. Viszont nagyon étvágytalan voltam mindháromszor. :)
2011. nov. 21. 09:09
 4/19 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a gyomrod állapota, a hormonok és általában a szervezeted.

Nővéremnek lánya van és egész nap rosszul volt.

Sőt még az is rátett, hogy amúgy is hányós (autótól, stressztől)és alapban is néha sok a sava.

Nekem fiam van és szintén egész napos rosszullétem volt.

Amíg dolgoztam, addig szendviccsel indultam, hogy a megállóban vagy buszon elővehessem ha jön a savam+ a szétrágós savlekötőt használtam, mert az nem szívódik fel.

Ha nem ettem az volt a baj, ha ettem akkor viszont egy idő után az.

Még a szagokra nagyon érzékeny voltam!

Ismerősömnek ugyanolyan szép szál fia lesz mint Nekem és a kezdeti éhségen kívül semmi baja nem volt.

2011. nov. 21. 09:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A szagokra nagyon érzékeny voltam végig. Mindent kiszimatoltam, mint egy vadászkutya :)
2011. nov. 21. 09:14
 6/19 anonim ***** válasza:
Első gyermekünk kisfiú, nem hánytam egyszer sem, csak émelyegtem párszor, második kislány vele minden bajom volt, van:)
2011. nov. 21. 09:16
 7/19 anonim ***** válasza:

szerintem nem függ össze, ez csak legenda.

Nekem a 8-10. hét közt volt párszor savas hányásom, és ennyi. Ezen kívül még csak nem is émelyegtem. Ikerfiaim lettek.

2011. nov. 21. 09:37
 8/19 anonim ***** válasza:
szia.mivel nekem kislányom van,így a barátnőm példáját tudom leírni.neki 2 kisfia van.mindkettővel napi szinten 3-4 alkalommal hányt kb a 14.hétig.
2011. nov. 21. 10:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Szia 36 hetes vagyok 5 hónaposig a a szagokra nagyon érzékeny voltam és hányingerem volt de nem hánytam és az édeset kívántam boldog baba várást:))
2011. nov. 21. 10:26
 10/19 anonim ***** válasza:
2fiam van, egyikkel sem volt soha hányingerem-rosszullétem.
2011. nov. 21. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!