Kisfiús anyukák! A terhesség első heteiben volt hányingeretek?
Szia, nekünk a második baba érkezik 18 hetes vagyok. A kislányomnál semmi bajom nem volt csak fáradékonyabb voltam 7 hónapos koromig dolgoztam. Most már a nemvárt menszesz előtt 5 nappal rettenetes hányingereim voltak, pont azért csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Akkor kezdődött a hányinger, hányás, gyomorégés, haspuffadás, szorulás, aranyér és minden ami (nem) kell. 15 hetesen voltunk ultrahangon akkor úgy láttuk, hogy kisfiú.... :)
Hát ez az én esetem de nem tudom pontosan van e összefüggés, de nekem ez bejött.
2 fiam van... az elsővel végighánytam a terhességet, még a műtőben is (császárom volt sajnos), a másodiknál sem változott semmit a helyzet...
de a barátnőmnek semmi baja nem volt a fiával, most újra babát vár, de ő is kipakol rendesen mindent, de még nem tudja, hogy ki lakik a pocakban...
Fiammal ájuldoztam,semmi hányinger.
Kislányommal kb félidőig hányinger,sokat hánytam és sűrűn fájt a fejem.
Szia!
Nekem 2 kisfiam van. Az elsőnél volt enyhe hányinger, de csak kb a 8. hétig, meg doboz számra ettem a fagyit. De csak a madártejeset. :) A másodiknál semmi terhességre utaló jel nem volt. Mindkettőnél a pocakom akkora volt, hogy szinte át sem értem, és hátulról egyáltalán nem is látszottam terhesnek. Most várom a harmadik babám. Folyamatos hányinger, semmi hányás, mandarin mandarinnal, narancslé, híztam már most csípőre,pedig még csak 14 hetes. Ezek mind kislányra utaló jelek, mégis mindenki azt mondja, hogy ő is kis pasi lesz. :)
Iker kisfiaim vannak...lassan már 6 évesek.Gyönyörű,tünetmentes terhességem volt,kívánósság nélkül..+4kg maradt rajtam szülés után.
Most ismét babás vagyok,12 hetes.Kb 6 héttől borzalmas émelygés egész nap, szagok,undor...délután este a legrosszabb.Eszek mindet édes-sós-savanyú...de sokszor jönne vissza inkább minden...Sok kedvenc ételem száműzésben: saláták, kínai,,műzlik...masszív pörköltek,húsok jöhetnek! Megint fiút gyanítok :-) Pár hét és kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!