Meglehetősen jó húsban lévő és már a terhesség 2. felében lévő, tehát nagypocakos kismamák, hogyan borotválkoztok a legintimebb testrészeteken?
Bár nekem még nem olyan nagy a pocakom, de megpróbálok annyira kicsavarodni, h lássam! Egyre rosszabb, így nemsokára szerintem segítségül fogok hívni 1 kis tükröt! :) A gyantát nem szeretem odalent, mert érzékeny a bőröm és kisebesedik a gyantázástól, így nem fogom magam kínozni, de kíváncsi vagyok én is, hogy ki-hogy csinálja... :)
23h km
Nekem a párom csinálja meg:
Én 1 milisre vágatom géppel, 2 perc alatt megcsinálja, és tuti nem vág bele :)
Azért géppel :)
:D:D
Én meg cserébe eltávolítom a hónaljkutyáját, meg a többit beretvával :)
Még egy technikai kérdés (lehet, hogy nagyon béna vagyok):
Hova teszed a tükröt? Kádban, vagy zuhanykabinban csinálod?
Az én párom nem merte csinálni!
Vagy állva,úgy hogy az egyik lábam a kád szélén,és tükörből,vagy csak simán ott ahol értem.
15:40-es vagyok!
Vagy megkérem a párom, h tartsa a tükröt, vagy fogom az egyik kezemmel, vagy leteszem a kád szélére, bár szerintem az utóbbi kicsit nehézkesebb! :)
Én baba előtt gyantáztam. Most már nagyon rámférne valami, de kicsit izgulok a gyantázásól. Gondoltam rá, hogy vagy géppel itthon (bár az egyenlő a gyantázással), vagy leborotválom.
Én még nem vagyok második felében a babás-időszaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!