Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhes vok, az orvos...

19 hetes terhes vok, az orvos tegnap betadin kupot irt fel, nem baj ha nagyon csip?

Figyelt kérdés
Tegnap este tettem fel az elsôt,nagyon csipett,marta.lehet megkelene varnom a hetfot s visszamennem orvoshoz.hetvegen nem merem hasznalni
2015. okt. 10. 09:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Rakerrdeztem h nem e baj h csip.nehogy kimarja a huvelyem.azt mondta mem baj.2-3 napig fog caipni mondta.kivancsi vok erre
2015. okt. 12. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
de miota irtál azota bőven eltelt az a pár nap.a fertőzés miatt a hüvely nyálkahártyája sérül,és erre még egy jodos kup ami ki is marja...szerinted mitől lenne jobb???
2015. okt. 12. 11:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Penteken irta fel.akor hasznaltam.hetvwgen nem.ma hasznalom.jo lene nem csipne.azt se akarom h felmenjwn a fertozes a babara.szoval tanacstalan vok.
2015. okt. 12. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
ha nem használtad akkor fertőzést nincs mi megállitsa,szoval nem értelek....mi a jobb ha nem használod mert csip,vagy szétmar belülről??én nem vagyok egy ügyeletre rohangálós,sose voltam,mindig megvártam a hétfőt ha magamrol volt szó,de ebben az esetben mint irtam,bementem a korházi ügyeletre...
2015. okt. 12. 11:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Lehet kellene keresnem magan orvost.az talan jobban odafigyel ram.nem ismerek magan orvost.esztergomba kellene.talan neten talakok valakit.
2015. okt. 12. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
én sztk ügyeletre mentem be...ha este késön bemész akár ma és megmondod h elviselhetetlen akkor nem hiszem h azt mondják h de márpedig viseld el...
2015. okt. 12. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
sikerült megoldást találni?
2015. okt. 14. 18:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Mar nem csip.2_3 napig csipett.hal isten.remelem ha elfogy utana nem talalnak mar bakteriumot
2015. okt. 15. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!