19 hetes terhes vok, az orvos tegnap betadin kupot irt fel, nem baj ha nagyon csip?
Neked nem kúp kell, főleg nem Betadine, ez egy piszok erős kúp, ami mindent visz, de ezt értsd szó szerint!
Semmiképpen ne használd, ha ennyire csíp és mar. És kérj szájon át szedhető gyógyszert fertőzésre. Sokkal hatásosabb és nem okoz odalent semmilyen irritációt!
Jobbulást!
Szeritnem is inkább gyógyszer formájában kéne. Ha ennyi csíp, akkor hétfőn menj vissza orvoshoz.
Mielőbbi gyógyulást, 27 hetes kismama :)
Az nem jó,ha csíp.Elmondod majd a dokinak,biztosan lesz rá más megoldás.
Hasonlóan jártam én is,bórsavas kúpot adott,az első felhelyezésénél kifolytak a könnyeim.Mintha felgyújtottak volna,vagy nem is tudom...durva volt.Pár nap múlva másik orvoshoz kerültem és csodálkozott nagyokat,hogy miért nem ajánlott valami mást a kollégája.
Mondd el,hogy nagyon csípett,olyan nincs,hogy nincs másik gyógyszer,kenőcs vagy akármi,ami nem helyettesítheti.Nem gondolom,hogy jót jelent,hogy még jól ki is marja odabent a kúp!
Én nem használnám.
olyan nincs h csip,esetleg kimarja mint nálam és használd tovább.
keress másik dokit,ha érzékeny vagy a jodra akkor ez csak roszabb lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!