Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy úgy vagyok...

Lehetséges hogy úgy vagyok terhes hogy nincs semmi jele és nem látja az orvos?

Figyelt kérdés
2014. December 2-a óta nem menstruálok, a teszt negatívat mutat. Január 19-én fájdalmat éreztem a jobb oldalamba ami kisugárzott a derekamba, ezért bementem ügyeletre, vettek vért is és nem találtak semmit. Azt mondták minden rendben van nem találtak semmi rendelleneséget amiért kimarad a ciklus. Ezelőtt mindig napra percre pontosan megjött 28 napra. Aztán együtt voltam a párommal baba tervezés céljából és azóta nem jön meg. Február 2-án elmentem a nőgyógyászomhoz aki azt mondta lehetséges hogy terhes vagyok, vizeletmintát kért ami szintén negatív lett. Semmi tünetem nincsen azon kívül hogy nem menstruálok viszont a mellem nagyobb lett és olyan a hasam mintha fel lennék puffadva nagyon, és kemény, nem megy le. Lehet Hogy terhes vagyok vagy ha nem mi lehet az oka? Volt így valaki hogy nem tudták hogy baba van és mégis az volt?
2015. febr. 10. 17:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekerdezek, de ultrahangot nem csinalt a dokid? Azon latni kene, ha bebi van.
2015. febr. 10. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Teszt azóta is negatív? Ultrahangot nem csinált? Az eltelt idő alapján már kb. 3cm-s magzatnak kellene lennie benned, azt nem létezik, hogy ne vették volna észre.
2015. febr. 10. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha ultrahangot is csinált, akkor kizárt, hogy terhes vagy, viszont nem szabad annyiban hagyni a dolgot. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad, hogy,ha nem vagy terhes, miért nem jön meg a vérzésed. Nekem csak fura volt a menzeszem. Novemberben csak barnáztam, decemberben is, januárban meg kétszer is megjött. Kiderült, hogy a méhszájsebem elfertőződött és ez okozta a vérzési zavarokat.
2015. febr. 10. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Csak vizelet teszt volt vagy volt vérvizsgálat illetve hüvelyi UH is? Ha volt akkor fix hogy nem vagy terhes de akkor is ki kellene deríteni hogy mi okozza a vérzéskimaradást. Szerintem keress fel egy másik nőgyógyászt!!

Kedves utolsó! 9+3 hetes babás vagyok a magzatom teljesen normálisan 1,78cm. A kérdező 10 hetes lenne kereken. Hogy lenne már 3 centis a magzat?? Kb 2 centisnek kellene lennie ami ha hátsó falon tapadt meg egy régebbi hasi UH nem fogja látni.

2015. febr. 10. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Én írtam a 3cm-t. Én pont december 2-ától számolom a terhességemet, mint ahogy a kérdezőnél lenne, és a mai ultrahangon 31mm-s volt az ülőmagasság, ebből gondoltam, hogy neki is kb. ennyi lenne, ha babát várna.
2015. febr. 10. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
10. héten a CRL, tehát az ülőmagasság 3 cm körül van, jól írta.
2015. febr. 10. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:
A 9. héten 22mm körül van. Egy hét alatt simán nőnek pár mm-et ilyenkor még.
2015. febr. 10. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor az én babám nagyon kicsi 9+3 hetesen nincs 2 cm!? Ne ijesztegessetek!!! 😞 a doki szerint normál méret de ezek szerint nagyon picike....
2015. febr. 10. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Jajj, nehogy megijedj! Ilyenkor még hétről hétre rengeteget nőnek! Én 2 és fél hete voltam utoljára vizsgálaton, 7+3-nál, akkor még csak 11mm volt, tehát majdnem a háromszorosa lett 17 nap alatt. Most a méret alapján a doktornő mondta is, hogy a menstruáció alapján számított 10+0 helyett inkább 10+2-re tippelne. Nálad is lehet pár nap eltérés, csak a másik irányba, és ennyi. Ha gond lenne, az orvosod biztos szólt volna, de a fogantatás nem óramű. :)
2015. febr. 10. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Selvaggio. Ne ijedj meg. Nekem minden uh-n nagyobb mint amekkorának kéne lennie. Előbb fogant,előbb is lett pozi a tesztem. Mindenkinél más :-)
2015. febr. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!