Lehetséges hogy úgy vagyok terhes hogy nincs semmi jele és nem látja az orvos?
Figyelt kérdés
2014. December 2-a óta nem menstruálok, a teszt negatívat mutat. Január 19-én fájdalmat éreztem a jobb oldalamba ami kisugárzott a derekamba, ezért bementem ügyeletre, vettek vért is és nem találtak semmit. Azt mondták minden rendben van nem találtak semmi rendelleneséget amiért kimarad a ciklus. Ezelőtt mindig napra percre pontosan megjött 28 napra. Aztán együtt voltam a párommal baba tervezés céljából és azóta nem jön meg. Február 2-án elmentem a nőgyógyászomhoz aki azt mondta lehetséges hogy terhes vagyok, vizeletmintát kért ami szintén negatív lett. Semmi tünetem nincsen azon kívül hogy nem menstruálok viszont a mellem nagyobb lett és olyan a hasam mintha fel lennék puffadva nagyon, és kemény, nem megy le. Lehet Hogy terhes vagyok vagy ha nem mi lehet az oka? Volt így valaki hogy nem tudták hogy baba van és mégis az volt?2015. febr. 10. 17:41
11/13 A kérdező kommentje:
Csak vizelet teszt volt, uh-t nem csinált egyik orvos sem. A teszt továbbra is negatív. a hasam pedig olyan mint egy lufi, és állandóan ennék. Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 11. 01:07
12/13 anonim válasza:
Ez fura... egy uh-t igazan csinalhattak volna... szerintem probalj kerni egy ultrahangot, mert lehet akar ciszta is, vagy valami. Igazan nem is ertem, miert nem nezett meg a doki rendesen :/
13/13 anonim válasza:
Menj el orvoshoz újra, de ne azzal, hogy terhesnek gondolod magad, mert akkor megint tesztet csinál, hanem azzal, hogy nem jön meg, és szeretnéd kideríteni az okait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!