Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.5-7hetes terhes vagyok....

Babyboom567 kérdése:

Kb.5-7hetes terhes vagyok. Penteki uh-n annyit irt az orvos, hogy CRL.2mm, bradycardiasabb szivmukodes. Meg azt mondta, hogy vagy fiatalabb mint gondoltuk, vagy nem eletkepes. Volt igy valaki?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 15:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb szívműködés? Hát nekem a 6-ik héten 115-ös szívfrekvenciát nézett a doki. Ilyet mondani,hogy nem életképes. Csak beléd nyomja az ideget és persze,hogy ártasz ezzel a kicsinek...kisebb a terhesség,legalábbis szerintem,mert nekem 3mm volt 6 hetesen. Meg sokak írták már itt is,hogy 3-4-5 mm volt a 6-ik héten.
2015. márc. 9. 16:42
 2/17 anonim ***** válasza:
2mm-el 5 hetes a babád. Gondolom alig láttátok :) Mikorra hívott vissza? Az a lényeg hogy magához képest fejlődjön. Van hogy akár két héttel is később fogan. Ebben az esetben a teszt se pozitiv nemvárt napján csak később.
2015. márc. 9. 18:55
 3/17 anonim ***** válasza:
Ja amúgy 3,2 mm-es babára az orvos azt mondta hogy éppen betöltött hat hét. Ezért irtam hogy 5 hetes lehet a babád méret szerint. És utána hogy később foganhatott ha idősebbnek tippeli a dokid menzi szerint.
2015. márc. 9. 18:56
 4/17 A kérdező kommentje:
csutortokre hivott vissza
2015. márc. 9. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Akkor már látnia kell rendesen,meg lesz normális pulzálás is. Nyugi!!
2015. márc. 9. 19:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Úgy van. Nagyobb lesz a babád és lesz pulzálás.. És akkor el lehet mondani hogy fejlődik és 6 hetes.
2015. márc. 9. 19:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Leírom mitől vagyok összezavarodva.Szóval utolsó rendes menszim dec.15.én volt.Kb 2 éve nagyon rendszertelenül jön meg.volt már 25napra meg36 napra is.Meg volt ,hogy elöntött a vér, akkor a háziorvos azt mondta,ha megint előfordul,vagy 2-3 honapig nem jön meg,akkor ad beutalót hormonvizsgálatra.Nekem ez az első baba,páromnak már felnőtt fiai vannak.Sosem védekeztünk,de nem is volt konkrétan babaprojekt,nem görcsöltük,ha jön várjuk naongy.Szóval dec.15.én volt meg, januárban vártam 15-20.án barnáztam minimálisat,na gondoltam vagy baba vagy nemtudom.Január.22.én csináltam tesztet először,utána hetenteés a február15.én lett előszor pozitív.Feb 19.mentem el dokihoz,de csak azért mert influenzás lettem.Azon a papiron az van hogy 5mmes szabályos petezsák uteruszban,ami 5hetes terhessegnek felel meg.és annyit mondtak hogy keressem meg,hogy lakcim szerint ahova tartozom,oda menjek.de sem kiskönyv semmi,semmit nem kérdeztek,mondjuk bunkók sem voltak,szóval nemtudom
2015. márc. 10. 09:27
 8/17 A kérdező kommentje:
ÉS csak 2 tünetem van,hogy nagyon fáradékony vagyok,meg extasósan akarnék enni mindent.
2015. márc. 10. 09:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Ez az orvos,akinél voltam pénteken,hozzá tartozom sztk,mutatta hogy hol a szikhólyag meg a baba ,latszott,meg dobogott neki csak lassan kb annyira mint az enyém,mert közbrn nézte a doki a pulzusom.€s azt mondta hogy a babáknak nagyon kell dobogni a szívüknek
2015. márc. 10. 09:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Azóta már telt el idő de attól bízzunk abban, hogy nagyobb lesz a babád mikor mész vissza dokihoz.
2015. márc. 10. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!