Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.5-7hetes terhes vagyok....

Babyboom567 kérdése:

Kb.5-7hetes terhes vagyok. Penteki uh-n annyit irt az orvos, hogy CRL.2mm, bradycardiasabb szivmukodes. Meg azt mondta, hogy vagy fiatalabb mint gondoltuk, vagy nem eletkepes. Volt igy valaki?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok,kiskönyvet még nem is kérdez,mert azt majd a védőnő adja ki neked,ahova meg a nőgyógyász fog küldeni. Ha 5 hetes volt akkor,ne izgulj,mert még akkor olyan icipici,hogy az nem igaz. Igazából én úgy tudom a dokitól,hogy kb. 6 hetesen indul be a szívműködés,de ezek szerint neked hamarabb indult be és lehetségesnek tartom azt is,hogy ezért volt még ilyen alacsony. Bár nem vagyok orvos,de én erre gyanakszom. Valószínű,hogy mire mész megint addigra normálisan fog pulzálni a kis manó szíve,de addig se,aggódj (tudom,könnyű mondani),de tényleg azzal teszed a legjobbat,ha megpróbálsz lenyugodni és arra gondolsz,hogy minden rendben lesz és szépen fog fejlődni a pici.
2015. márc. 10. 09:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást,és nagyon reménykedem
2015. márc. 10. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Na, most én is bepánikoltam kicsit, mert az enyém meg "jóval" nagyobb. Gyorsan kerestem, s megnyugvást találtam mindkettőnk számára. Íme az oldal:

[link]

Én mensit nézve az első uh-kor 8 hét 1 napos voltam. De kizárt, hiszen 42 napos körül lehetett a ciklusom, totál jóstesztként csináltam ovu tesztet a 26. és 27. aanpon, ami full pozitív volt. Utóbb kiderült, 28. napon volt pém! Szóval épp 2 hét eltérés van a mensi számítás és a valós teherbeesés között. A doki anniyt mondott, beírja a mensi, aztán uh-val nyomonkövetjük, de valószínűleg igazam lehet, mert a méret alapján 6 hét és 1-2 napos lehetek. Nekem 5,7 mm volt CRL.

2015. márc. 10. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :) Tényleg nyugi,főleg amiatt is amit az előttem író írt neked. Mert nekem is a doki úgy mondta,hogy papíron 6 hetes,amúgy meg lehet,hogy csak 4 hetes,mert benne van ez a 2 hét tévedési lehetőség.
2015. márc. 10. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Na? Voltál dokinál??
2015. márc. 14. 14:24
 16/17 A kérdező kommentje:
sajnos mult hét kedden bevéreztem,és csütörtök reggel megmütöttek:(( már nem volt szivdobogása:((
2015. márc. 17. 05:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Jajj istenem... Nagyon sajnálom!! Tudom,hogy nagyon rossz,sőt iszonyatos érzés,de hidd el,jobb így,mintha megszületett volna és esetleg lenne valami maradandó baja. :S :S Kitartást!!!!!!!!!
2015. márc. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!