Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok és már 4...

19 hetes vagyok és már 4 kilót híztam, az elég sok nem?

Figyelt kérdés
Még csak most jön a java....
2008. szept. 9. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a 19-ik hétig 10 kilót híztam, azóta pedig 2-t. Nem érdekel ki mit mond, nekem így jó. Te se foglalkozz vele, ráadásul a 4 kiló egyáltalán nem sok. Boldog babavárást! 28 hetes kismama.
2008. szept. 9. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
szia. én holnap leszek 10hetes,és már most mondják hogy hiztam.hát nem tudom hogy van ez.van aki később hizik,de van aki előbb.gratula a babához.
2008. szept. 9. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
16 hetesen 6 kilónál járok, szóval nyugi! Lehet inkább nekem kéne aggódnom :D Szerintem mindenki másképp hízik. Van aki csak 8 kilót szed fel egész terhessége alatt, de van aki 30-at. Bármennyit is hízunk, le lehet majd utánna adni.
2008. szept. 9. 18:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Bár elég fura, mert 4 kiló a mérleg szerint...de ha magamra nézek....hát nem túlzok....mint egy blna.

Ti hogy vagytok ezzel?

2008. szept. 9. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én eddig 3-4 kilót híztam,de azt mondják,hogy alkat kérdése is ki mennyit hízik a terhessége alatt.

boldog babavárást!28 hetes kismami

2008. szept. 9. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 30 hetes vagyok, és eddig 11 kg-ot híztam. Az elejétől kezdve úgy érzem magam mint egy pufi malac. Most, hogy már a hasam is nagy a viziló és az elefánt jelző között dilemmáztam:) Magas vagyok, és amúgy sem voltam csont sovány, mondjuk normál alkat.

A párom viszont van olyan kedves, és minden nap meggyőz, hogy nem vagyok kövér, tetszem neki, és imád minket:)

A lényeg, hogy egészségesek legyünk, a többi meg le van...

Boldog babavárást nektek!

2008. szept. 9. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes vagyok és 14 kilót híztam, egyáltalán nem sok a 4 kiló, ne aggódj, csak figyelj oda a táplálkozásra, velem a 26-30. hét között szaladt el a ló, most pedig már kevés a hely a gyomromnak, nem tudok sokat enni amúgy se. Este már ne egyél sokat, legyen sok zöldség-gyümölcs az étrendedben és kevesebb cukor-csoki, de amúgy ne diétázz és ne aggódj emiatt!
2008. szept. 10. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!