15 hetet töltöm.1 hónap alatt 1,5 kilót híztam (tegnap mértek), az sok vagy jó még?
Figyelt kérdés
amúgy 2. terhességem.2011. márc. 9. 13:22
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok,de a baby a 28.héttől kezd el hízogatni!!!
2/4 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom, azért kérdem. :)
csak mert én nem látom magamon, hogy nagyon híznék, max. a cicim durrant be mostanság. :)
egyébként megnéztem az első babámmal való terheskönyvemet, és hasonló időszakban ennyit vagy kicsit többet híztam, és ott kicsi fejcsóva volt, most a védőnő nem mondott se bűt se bát.
2011. márc. 9. 14:19
3/4 anonim válasza:
Ha vasággyal vagy 30kg kevés, ha normál alkat vagy jó, ha kövér vagy még sok is. Plusz eddig mennyit híztál?
Másodikkal 15hétre fogytam, végül +14kg lett a vége.(már csak 2kgvan plusz(cicik))
4/4 A kérdező kommentje:
na elnéztem, közben rájöttem, 7 hét alatt híztam ennyit. kb. normál alkat vagyok, az első terhességem után rajtam maradt úgy 3-4 kiló, úgyhogy ennyi plusszal indultam a normál testsúlyhoz képest, utolsó előtti súlymérés jan 18án volt, akkor voltam 7 hetes 3 napos. onnantól mostanáig híztam ezt a másfelet.
2011. márc. 10. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!