23 hetes vagyok, már 10 kilót híztam, de a combkörfogatom 1 cm-t emelkedett. Akkor hova híztam? Mert a 10 kiló rengeteg 23 hétnél, de azt olvastam, a combnál lehet mérni, hogy híztál-e zsírban.
Ment akkor mindenhová egyenletesen
a hízásból:
baba kb. 500 gr.
méhlepény 500 gr
magzatvíz 0.5 liter = 0.5-1 kg
vértöbblet: 1 liter kicsit több mint 1 kg.
ez a terhesség miatt kapásból 3 kg ami normális a maradék 7 kg meg cicire popsira ...
Hát a cici az nő szépen... :) Apa nem bánja.
Szerintem sajna vizesedek is, a fejem is egy puffancs lett, pedig egyébként is golyó fej voltam... A cipőm szorít...
Valóban igy van ez itt egy kg ott is egy ...
Én 3 kg-mal vagyok több mint teherbeesés elött de ez tök egyéni mivel nem kívánom az édes dolgokat egy teát se ha édes.
Teljesen átérzem a problémádat. Ugyanez a helyzet velem is. 27 hetes vagyok és már 11 kg-nál járok. Pedig nem eszem többet, bár nekem nagyon nagy lett a pocim, de azért máshová is rakódott abból a 11 kilóból.
A védőnő nem szólt érte? Nekem mindig mondja, hogy vigyázzak meg figyeljek oda, de azért éhezni nem akarok.
A védőnő nem, de a doki finoman közölte, hogy gombóc vagyok! :(
Esténként nagyon nem eszem már. Ez 2 este borut meg, rögtön plussz egy kiló... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!