Normális ez? Ha másnál is csináltak gyökérkezelést és járt így segítene? (18h)
Szia, nekem volt gyökérkezelésem, igaz nem a terhesség alatt, de volt. Az lehet Nálad, hogy a beletett gyógyszer kicsit lassabban szívódott fel, azért kezdett el később fájni, mint ahogyan mondták. A feszítő érzés is természetes. Nekem pluszban még lüktetett is, az sem kellemes, de kibírható.
Ami nekem segített: az arcomra kívülről hideg vizes borogatás. És Glycoseptes fertőtlenítés ( lehet használni terhesség alatt is ), de nem öblögetés, hanem fülpiszkálóra pár csepp Glycosept oldat, és azzal óvatosan beecsetelni a fog környékét, az ínyt is. Az segít a fájdalom elmúlasztásában, legalábbis nekem bevált.
Rágni próbálj a másik oldalon, mert az most tényleg fáj :(
De meglátod, elmúlik majd ügyesen és minden rendben lesz. Drukkolok.
És szerintem elég, ha kedden visszamész.
Szia, fogorvos vagyok, menj el ügyeletre MINDENKÉPP!
Az az anyag, ami "kiöli az ideget" nem tesz jót a babának, mindenképp menj el vele fogászatra, tisztítsák ki.Ne várj keddig! Nem biztos, hogy tényleg azt rakták bele, de lehet, és főleg ha most kezd fájni, az gyanús. Volt már vele probléma terhesnél! Erzsébet körúton van egy jó ügyelet. Keress rá!
Én is most vagyok túl egy 3 alkalmas gyökérkezelésen. Először nekem is ilyen gyógyszeres tömést raktak bele, mint neked, és a 2. alkalommal kezdődött a tényleges gykezelés. Azt mondta a dokim, készüljek fel fájdalomcsillapítókl nyugodtan, mert hiába az a gyógyszeres tömés, fájni fog valószínűleg, ne rágjak rajta, és ne is mossam meg fogkefével. Sokszor, ha véletlenül összecsuktam az államat, ordítani tudtam volna... 8 napig volt ilyen érzékeny, utána héten már nem, és két hét után kezdődött a tényleges gykezelés.
Nyugi, biztos nem lesz baj, ha a doki tudta, hogy babát vársz!!!
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!