Van olyan kismama akinek a terhessége alatt csináltak gyökérkezelést?
Nem árt ez?És fáj?Annyira rettegek kiskoromtól a fogászattól...hogy el nem tudom mondani..:(és jövőhéten megyek gyökérkezelésre:SHa valakinek volt,leírná a tapasztalatát,hogy milyen,fáj e,pláne ha gyulladt a fog,meddig tart kb..stb.köszönöm!
16hetes kismama
Szia! Én is pont ennyi idős terhes voltam amikor gyökér kezelték a fogamat. Nem fájt, kaptam érzéstelenítőt. A babának nem árt, az viszont árthat, ha valami gyulladás van a szervezetedben. Csináltasd meg minél előbb.
Üdv.28hetes km
Nekem épp most van folyamatban a gyökérkezelés. Én is magándokihoz járok, mert ott beadja az érzéstelenítőt, onnantól nem érzek semmit, és nekem csak így élhető a dolog. :) Fogak meg kellenek, úgyhogy én is a lemondást választottam inkább, mint az első válaszoló.
Nem árt a babának. Ellenben a gyulladás lehet káros a terhesség alatt, a foggyulladásra gondolok, a fájdalom okozta stressz meg egyenesen szörnyű a babának, - ezt épp 1 hete magyarázta el a fogorvosom.
26 hetes km
Nem, a gyulladás nem múlik el. Menj magándokihoz, ő beleadja az idegbe az érzéstelenítőt, és nem érzel semmit.
Én pl. mindig remekül kipihenem magam abban a székben!!! Soha nem gondoltam, hogy ilyen létezik, de igen... :)
Sok sikert!
A gyulladás többet árt, mert koraszülést okozhat!
3.v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!