Ikerterhességgel nem fogadni szülészt és elzavarni a védőnőt nagy felelőtlenség?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 09:16
41/43 anonim 

válasza:

Érdekes, a mi védőnőnk nem jár a nyakunkra. Ha bármi kérdésem van,akkor bármikor hívhatom és ha olyan téma enne ami hosszadalmasabb megbeszélést igényelne vagy én megyek be hozzá, vagy mondkk egy időpontot és kijön. 14 hónapos a gyermekem,eddig 3x volt nálunk a védőnő úgy hogy magától jött. Orvost én meg már terhességem előtt fogadtam, az sztk-s dokik nekem nagyon nem voltak szimpatikusak. Evidens volt hogy ő lesz végig az orvosom. Jobban és biztonságban éreztem magam.
42/43 anonim 

válasza:

A szülésrol nem tudok mit mondani, kezdettől tudtam, h császár lesz, mert olyan szemproblemam van. A vedonorol annyit, h én nem vagyok egy különösebben barátkozós ember meg paramami sem, de kibirtam azt a harom alkalmat, mikor kijött. Nem szolt be semmit, nem fikazott, amit kellett megbeszéltünk es Ennyi. Amugy is ott van, ha viszem a gyereket statuszra, oltásra, mi értelme lett volna elküldeni? Raadasul pénzbe sem kerul, hat tenyleg kibirhato... Nekem is van ismerősöm, aki kerek perec kijelentette, h majd inkabb HOZZAM fordul (lol) mert a védőnő hulye, o meg helikopter... Hat nem tudom... Szvsz, ha felelőtlensegnek nem is nevezhető a védőnő elküldése, sztem csak felesleges cirkusz csinaltal.
43/43 anonim 

válasza:

*cirkuszt csinaltal, mert ha tényleg minden lében kanal, es idegesít, meg mindig lehet masikat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!