Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biciklizés terhesség alatt,...

Biciklizés terhesség alatt, szabad vagy felelőtlenség?

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok, és bicóval hordom oviba a 3 éves kisfiamat. ami egyébként nincs olyan messze, de gyalog soha nem érnénk oda. amikor vele voltam terhes, nem tudtam biciklizni, annyira mélyen tapadt, hogy már 12 hetesen kellemetlen volt az alhasamnak. most nem érzek semmi ilyesmit. lassan megyek, odafigyelek a döccenőkre, stb. a párom tegnap azt mondta, felelőtlen vagyok amiért biciklizek még. én úgy gondoltam, amíg kényelmes, addig biciklizek. nektek mi a véleményetek?

2014. nov. 3. 09:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Uzenem a parodnak, hogy ha igaza lenne, a hollandok mar reg kihaltak volna. A szomszedasszonyom a szules napjan meg tekertes amugy is kifejezetten hetkoznapi latvany itt a kismama bicajon.Ha nincs kifejezett orvosi ellenjavaslat es tudsz egyensulyozni, semmi gond nncs a biciklizessel,
2014. nov. 3. 09:35
 2/21 anonim ***** válasza:
59%

Azért, ez nem a hegyi kerékpározás kategóriába tartozik. :) Ha te kényelemesnek érzed, akkor járjatok tovább így.

Amúgy meg, ha a párodnak probléma, vigye ő a gyereket oviba.

2014. nov. 3. 09:37
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Akkor én vagyok az egyetlen, aki szerint ezt nem kéne? Ha lassan is mész, gondolom az úton mentek, ahol meg rengeteg a rossz sofőr. Elég egy kis félrenézés vagy hiba, mi van ha pont úgy esel, hogy beütöd a hasad?
2014. nov. 3. 09:46
 4/21 A kérdező kommentje:
nagyvárosban élünk, bicikliúton közlekedünk. máskor sem esem el, nem gondolnál, hogy pont most fogok...de persze csak óvatosan, és odafigyelek.
2014. nov. 3. 09:51
 5/21 anonim ***** válasza:
27%
Akkor is lehet baleset nem saját hibádból, a bicikliúton sem egyedül közlekedsz.
2014. nov. 3. 09:56
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Az én orvosom szerint felelőtlenség. Egyet kell értenem vele. Sokkal nagyobb a baleseti kockázata, mint a tömegközlekedésnek, sétának,de még az autónak is. Nem csak rajtad múlik. Én tuti nem csinálnám.
2014. nov. 3. 10:02
 7/21 anonim ***** válasza:
50%

az esés a baj...bármikor megszédülhetsz

meg nem csak a Te hibádból lehet esés..."csak" ez benne a rizikó, nem hinném, hogy mint mozgás ártalmas lenne, ha semmi problémát nem okoz...

2014. nov. 3. 10:04
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Ki se lepjetek akkor a hazbol, sot, az agybol se keljetek fel, nehogy baleset erjen!
2014. nov. 3. 10:07
 9/21 anonim ***** válasza:
65%

Igaza van a nyolcasnak. Kedves lepontozók: A terhesség ideje alatt el kell vonulni egy gumiszobába és ott eltölteni az időt. Aztán amikor megszületik a gyerek, akkor búra alá helyezni és majd csak 20-25 éves korában kiengedni.

Nem értem miért elképzelhetetlen, hogy valaki éli a megszokott életét a várandósság ideje alatt is, rendezi a családját, dolgozik, szórakozik. Nem bungee jumpingol, könyörgöm!

2014. nov. 3. 10:21
 10/21 anonim ***** válasza:
50%

senki nem mondta a gumiszobát...amugy meg akkor miért ne mehetne bungee jumpingolni is? hol legyen meghúzva a határ?

mozogjon, evidens, hogy ne bújjon ágyba és hagyja el magát...de tudomásul kell venni hogy vannak dolgok amik nagyobb rizikóval járnak terhesen...

2014. nov. 3. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!