Biciklizés terhesség alatt, szabad vagy felelőtlenség?
Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok, és bicóval hordom oviba a 3 éves kisfiamat. ami egyébként nincs olyan messze, de gyalog soha nem érnénk oda. amikor vele voltam terhes, nem tudtam biciklizni, annyira mélyen tapadt, hogy már 12 hetesen kellemetlen volt az alhasamnak. most nem érzek semmi ilyesmit. lassan megyek, odafigyelek a döccenőkre, stb. a párom tegnap azt mondta, felelőtlen vagyok amiért biciklizek még. én úgy gondoltam, amíg kényelmes, addig biciklizek. nektek mi a véleményetek?2014. nov. 3. 09:31
21/21 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna vitát indítani...szinte minden válasz le lett pontozva úgy látom :/
Aki mellette van, biciklizzen, aki nem, az nem. Én még egy darabig szeretnék, de már max 1 hónapig, utána nem mernék.
köszönöm az értelmes válaszokat!
2014. nov. 4. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!