Tudom felelőtlenség! Így mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy ha a menstruáció 2ik napján voltam együtt a barátommal de egyáltalán közelébe se volt annak hogy elélvezzen, és előtte nem voltunk együtt sehogy, tehát nem ment el előtte. mennyi az esély a teherbeesésre?2013. nov. 4. 14:52
2/5 anonim válasza:
Sosem nulla, de nagyon kevés. Ha átlag ciklust nézünk, akkor messze van még az ovuláció (nekem egyszer korábban volt, pont mikor fogant a baba, pedig 28 napos volt mindig), de jó eséllyel nem volt a közelben ovu. A barátod nem ment el, ezért csak előváladékról lehet szó, megszakított közösülés esetén pearl index 35. A kettő együtt elég alacsony esélyt ad a teherbeesésre, de kizárni sosem lehet, sajnos.
Nem mondom, hogy ha most nem jött be, akkor a jövőben így legyetek együtt. Érdemes utánanézni a védekezési módszereknek, kb. 15 féle elérhető manapság már, tuti lesz olyan közte, ami nektek is bejön. Érdemes előre tervezni ezzel, hogy a hév pillanatában ne kockáztassatok.
4/5 anonim válasza:
Ha beléd teszi a péniszét óvszer nélkül és te sem szedsz fogamzasgátlót, nincs spirál stb, akkor már nem 0% az esély a terhességre, de nem valószínű hogy sikerült volna így teherbeesned. Nagyon kicsi erre az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!