Ikerterhességgel nem fogadni szülészt és elzavarni a védőnőt nagy felelőtlenség?
A védőnő témához nem akarok hozzászólni,azt már elég jól kivesézték előttem pro és kontra, de hogy szülészorvost ne fogadj, ikres anyukaként én úgy gondolom, baromi nagy felelőtlenség. Ha tudnád, mit művelnek egy fogadott orvos nélküli kismamával a kórházban, igazat adnál nekem. Minden alkalommal más orvos, mindig más vélemény, ha meg kórházba kerülsz, amire nagyobb a kockázat ikresként, akkor ez naponta történik. Minden viziten más orvos, mindegyik homlokegyenest mást mond. Ha van egy saját orvosod, akkor legalább rá bízzák a nagyobb döntéseket, különben csak dobálóznak veled. És hidd el, ez lelkileg borzasztó kikészítő tud lenni, hihetetlen módon tudják ezzel bizonytalanságban, rettegésben tartani a kismamákat.
Szerintem a fogadott orvos egy kockázatosabb terhesség alatt fontosabb, mint magánál a szülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!