Ha így élvezek el akkor biztonságosabb? Ha nem úgy élvezek el, hogy belém hatol?
Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok nem merek úgy szexelni,hogy behatolással.Csak úgy,ha a párom mást csin ott lent vagy oda érinti,mert félek,hogy elvetélek vagy valami.Mivel már évekkel ezelőtt volt egy vetélésem.Mondjuk nem ettől.Meg minden terhességemmel sex után mikor behatolás volt jött ilyen maszatolás.Ezért azt mellőzném.Végül is így is elélvezek.A melleim annyira érzékenyek,hogy ha csak hozzáér én nagyon felizgulok.Szerintetek így lehet vetélés vagy méh összehúzódás vagy valami baj a terhességemmel?2015. aug. 29. 15:35
11/13 anonim 

válasza:

Maga az orgazmus veszélyesebb a mégösszehuzodások miatt szerintem. A behatolás kb semennyire nem az, ha problémamentes a terhesség. Nagyon védett helyen van a baba, meg se érzi a dolgot. A méhösszehuzodásokat viszont érzi szerintem
12/13 anonim 

válasza:

Egyébként az orvos mit mond, szabad? Mert ha szerinte szabad, akkor szabad. Én megkérdeztem, amikor először mentem hozzá, azt mondta, hogy ha nem vadulunk, akkor nyugodtan. Kérdezd meg, aztán ennyi.
13/13 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam,hogy nem tudom mi az az orgazmus.És orgaznus bármikor lehet.Vagy behatolással vagy nem.Orvos nem tiltott el.És,hogy hány éves vagyok?Hát nem 20alatta ha érdekel.Közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz.
2015. aug. 30. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!