Én nem akarom mentővel bevitetni magam ha itt az idő de nem mernek vállalni azt mondják az csak biztonságosabb, ki hogyan ment amikor elkezdődött a szülés? -engem a gondolat is idegesít, idegen emberek.
A 2. szülésem akkor indult be, amikor az Ikea-ban sétáltam :) A szülésznőtől indultam haza nst-ről, csak beugrottam pár dologért, meg éhes is voltam. Evés közben jött az első fájás, így az utam a kórházba vezetett. Még szerencse, hogy reggel valami isteni sugallatra betettem a csomagtartóba a kórházi cuccomat :)
Azért elég vicces volt 10 perces fájásokkal vezetni a dugóban, de kisfiam csak a kórházba érkezést követő 5. órában született meg, tehát nem pánikoltam be :)
Ha kocsi nélkül lettem volna, akkor taxit hívok. Mentőt csak akkor hívnék, ha valami nem lenne rendbe, pl. véreznék vagy ilyesmi.
Szia.
Igaz én első babás vagyok,de én tuti mentővel megyek be szülni,nekünk sajnos nincs autónk :/ Meg nekünk itt nincs kórház,ahol szülni fogok 35 km-el odébb van,és ilyen távot nekem biztonságosabb mentővel megtenni.Meg nekem nem idegen emberek a mentősök itt nálunk,mert nekem a férjem mentős,és ismerem a kollégáit :)
Könnyű szülést kívánok :)
35+4 hkm
elso babanal akar meg gyalog is beersz 250 km rol is .
Az elso fajastol eltelhet kb 24-28 ora amire megszuletik az elso baba nem kell rohanni.
kerj meg egy ismerost alljon keszen es vigyen be ha kell.
Szules nem panik szituatio nem sulyos balaset.
a fajasok lassan indulnak es egyre erosodnek igy van idod bemmenni rokonoknak szolni stb.
A szulesek 5% kezdodik burok repedessel es meg akkor is tobb orad van beeerni a korhazba.
A rohamos szulesek 0,1% fordulnak el nagyon ritk es ha megtortenik akkor mindig gyors es komplikacio mentes.
Nem kell rettegni felni egy elettani folyammattol termeszetes dolog Lessz idod boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!