Miért Fluvallal oltják a kismamákat, amikor van sokkal biztonságosabb oltás is, amiben pl. nincs higany sem?
-mert ez ingyenes.
-mert nem Te vagy a tisztifőorvos - ezt nem szemtelenkedésnek szánom irányodban - de nyilván valakinek - valakiknek- az érdekében áll hogy pont ezt...
- ebben van a magyar állam kisérleteinek a pénze.
Logikus érvek.
A másik, ami sokkal jobb, az német gyártmány, nem áll senkinek az érdekében azt adni.
De hogy ezért veszélyeztetnek kismamákat.. Grrr!!!!
Hát persze hogy nem ..felnőtt fejjel rá kellett jönnöm hogy egyes emberek nem azért töltenek be felelős poziciókat mert oda termettek és értik a dolgukat hanem mert úgy hozta az érdek hogy azt a széket tudták alájuk tolni.
itt van demszky aki tuti hogy nem értett ahhoz amit tizenvalahány évig csinált ha egy majmot beültettek volna a városházára kb. min. ott tartanánk mint ma London.
és ez van a tiszti főorvossal is.
még egyet elmondok : laktam olyan helyen ahol a város legjobb állatorvosa nem jött ki a kecskéhez mert Ő olyat még nem látott pár évvel később megyei tiszti fő állatorvos lett pedig életében csak a bernáthegyi volt a legnagyobb állat amit látott.
Ezek érdekes dolgok, viszont kicsit OFF..
De most komolyan.. én vagyok ilyen naív, hogy azt hiszem, valakinek fontos az ember élet a pénzzel szemben? Aki utánanéz és beleássa magát, az tudja, aki nem, az meg kockáztat.
ha valaki, akkor én tényleg tartok ettől a nyomorult influenzától, viszont oltás ellenes vagyok. tavaly igen komolyan beleástam magam a dologba és hát sok minden kiderült. De most, hogy babát várok, annyira bizonytalan lettem, hogy mégis megkértem a háziorvost, hogy adja be nekem. Még szerencse, hogy ő észnél volt és nem adta be, azt kérte, hogy gondoljam át még egyszer.
remélem februárban elég hideg lesz még és elfelejthetjük ezt az egész szemétséget.
Részletekre már nem emlékszem, de politika és gyógyszeripar. Ez, amiről szól az egész. Nálam ilyenek voltak szempontok:
-sima influenzába is sokan meghaltak az elmúlt években, csak akkor nem volt oltás, nem volt miért elmondani a médiában ezt a híreket,
-ha az orvosok sem értenek egyet, hogy oltás vagy nem, akkor tőlünk hogy várják el, hogy megbízzunk az oltó anyagban?
-a gyerekorvosok a fejünk felett vesztek össze de nagyon csúnyán ezen az oltáson én meg csak kapkodtam a fejem.
Félek attól, hogy az immunrendszerem az oltóanyag lebontásával lesz elfoglalva és ha jön a vírus még inkább le lesz gyengülve a szervezetem. Én csak laikus vagyok, nem értek hozzá, várom hogy május legyen legalább, csak sajnos ősszel bíztos megint kezdődik előlről, amikor már a karunkban lesz a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!