Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt, akinek a H1N1 oltás...

Van itt, akinek a H1N1 oltás miatt károsodott a babája?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nem volt. A 13 hónapos gyereket is beoltották, kutya baja sem lett.
2010. szept. 29. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nálunk sem lett semmi gond, szerencsére.
2010. szept. 29. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Én nem oltattam be magam, semmi bajom nem lett, pedig anyósomék közölték, hogy ne is menjek a másik unokájuk közelébe, mert így megfertőzöm, mert lehet, hogy ami nekem meg se kottyan, az a szeretett unokájuknak kész tragédia lehet! Nos, mint mondtam nem lett bajom, az unokának sem és senkinek sem, aki beoltatta magát, illetve azoknak sem, akik nem éltek a lehetőséggel. Egy rokon vagy ismerős sem kapta el az influenzát!
2010. szept. 29. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2 barátnőm terhesen oltatta magát, gyönyörű 8 hónapos lányaik vannak semmi bajuk.
2010. szept. 29. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mertem bevállalni. Az anyukám az oltás óta (ami még év elején volt) folyamatosan rosszul van. Köhécsel, rátörnek náthaszerű, allergiaszerű tünetek, és senki nem tudja, mi ez.
2010. szept. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.