Van itt, akinek a H1N1 oltás miatt károsodott a babája?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:49
1/5 anonim válasza:
Semmi gond nem volt. A 13 hónapos gyereket is beoltották, kutya baja sem lett.
2/5 anonim válasza:
nálunk sem lett semmi gond, szerencsére.
3/5 anonim válasza:
Én nem oltattam be magam, semmi bajom nem lett, pedig anyósomék közölték, hogy ne is menjek a másik unokájuk közelébe, mert így megfertőzöm, mert lehet, hogy ami nekem meg se kottyan, az a szeretett unokájuknak kész tragédia lehet! Nos, mint mondtam nem lett bajom, az unokának sem és senkinek sem, aki beoltatta magát, illetve azoknak sem, akik nem éltek a lehetőséggel. Egy rokon vagy ismerős sem kapta el az influenzát!
4/5 anonim válasza:
2 barátnőm terhesen oltatta magát, gyönyörű 8 hónapos lányaik vannak semmi bajuk.
5/5 anonim válasza:
Én nem mertem bevállalni. Az anyukám az oltás óta (ami még év elején volt) folyamatosan rosszul van. Köhécsel, rátörnek náthaszerű, allergiaszerű tünetek, és senki nem tudja, mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!