Ha így élvezek el akkor biztonságosabb? Ha nem úgy élvezek el, hogy belém hatol?
Az orgazmus "vészélyesebb", mint a szex, a méh összehúzódások miatt!
Szerintem nyugodtan legyetek együtt, ha az orvos nem tiltja!
Egyes vagyok. Szerintem ha nagyon felizgulsz, az azért veszélyes, mert vérbőséget okoz.
De normális, egészséges terhességnél nem okozhat gondot, még az orgazmus sem! Egyébként jelez a szervezeted!(Haskeményedés, görcs, pecsételés!) Persze ez az időszak ne a vad szexről szóljon! Lazítsatok, érezzétek jól magatokat!
mondjuk a szexhez behatolás is kell, inkább nevezd előjátéknak.
"Végül is így is elélvezek"
ezen picit fennakadtam. te terhes vagy, ráadásul vérzel szex után. mégis az számít, hogy te elélvezz? inkább számítson az, hogy a párod elélvezzen, arról kéne most inkább szólnia a bulinak, hiszen te veszélyeztetett vagy.
egyébként tényleg az orgazmussal van a baj, az méhösszehúzódásokat csinál és oxitocin szabadul fel ami megindíthatja a szülést.
a behatolás inkább a méhszájad miatt lehet gond, vagy a méhlepény nagyon lent tapadt meg, ezért vérezhetsz.
Mikor terhes voltam a párommal mind a 9 hónapban szexeltünk. Valamint szinte mindig el is mentem. Volt, hogy jobban kívántam mint a párom. Ha nem vagy veszélyeztetett terhes gyakorlatilag nagyobb biztonságban van benned a gyerek, mint egy gumiszobában. Nyugodtan szexelhetsz, szerintem. Persze, nem kötelező, de ha kívánod a dolgot akkor csak rosszabb lesz, ha megtagadod.
Kérdezd meg a dokidat is azért.
Amúgy nekem is volt korábban vetélésem, mégsem jutot sohasem eszembe, hogy bármi bajunk lehetne. Ha tökéletesen zárt a méhszájad akkor semmi nem kerülhet a baba közelébe.
Nem nagyon értem mire gondolsz a maszatolással, de hüvelyed alapból gyárt síkosítót, különben nagyon fájna a behatolás. Ha pedig a párod elélvezése utáni belőled kifolyó dologra gondolsz akkor az természetes. Hiszen a beléd lövellt több millió spermának, ami nem ér célba valahogyan távozni kell belőled.
Szerintem nem lehet tőle olyan méhösszehúzódásod ami vetéléshez vagy máshoz vezetne. Amúgy vannak akik kifejezetten ajánlják a szexet ilyenkor.
Ne haragudj, de hány éves vagy, ha még azt sem tudod pontosan, hogy mi az az orgazmus?
És igen, mint előttem már mondták, az orgazmus "veszélyesebb", mint maga a behatolás. Ha óvatosan csináljátok, és nem vagy veszélyeztetett, akkor simán szexelhetsz.
Bár én is jobban aggódnék a párom miatt, mint az én élvezeteimért a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!