Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek hogy legyen energiám?

Mit tegyek hogy legyen energiám?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, mindig fáradt, sokat alszom. A feladataimmal sem otthon, sem a munkahelyen nem végzek.
2015. aug. 27. 05:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is borzasztó fáradt voltam az első 18 hetben. 100/60 volt a vernyomasom. En itthon voltam, de így is sokszor kellemetlen volt. Úgy voltam vele biztos így védi magát a babám (korábban extra pörgős életem volt) így én kivártam. A 18 hettől viszont mar nagyon energikus voltam csak estere faradtam el! Kitartás!
2015. aug. 27. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális tünet terhesség elején az aluszékonyság, fáradtság, olvass utána. Keress rá úgy, hogy terhesség első jelei, vagy korai terhesség tünetei. Van, akinél előbb jelentkezik, mint bármi más.
2015. aug. 27. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Aludj. Ha van rá lehetőséged. Mást nem nagyon lehet. Én is nagyon fáradt voltam az elején, alig bírtam az ébresztőre felkelni. Nem egyszer fordult elő, hogy munka után lefeküdtem aludni. 6tól 2ig dolgoztam így azért 2 óra alvás után is bőven volt idő mindenre első babásként. Azt a pár hetet komolyan mondom csak túl kell élni, 10 hetes koromtól egyre jobb lett.
2015. aug. 27. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Bizony aludj, pihenj. Én pl. reggel 7-re jártam dolgozni. A terhesség előtt éjfél körül szoktam aludni menni, az első időkben pedig volt, hogy este 9kor. Napközben, ha van lehetőséged, akkor heveredj le valahova és csukd be a szemed pár percre. Ez is sokat segíthet.

Sok zöldség, gyümi, tk. szénhidrát, fehérje és folyadék.

Az otthoni feladataidra pedig ne görcsölj rá. Senki nem hal bele pár mosatlanba, vagy hogy épp nincs beágyazva, kitakarítva :) Lesz olyan idő a terhességed alatt, amikor a seggeden nem tudsz 10 percig elülni. Na majd akkor bepótolod :)

2015. aug. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!