Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan érhetném el, hogy több...

Hogyan érhetném el, hogy több energiám legyen és ne csak vonszoljam magam Atól-Bbe?

Figyelt kérdés

Még csak 11 hetes terhes vagyok,de nagyon kimerültem.

Az első 3 hétben nem volt semmi gond,azóta fokozatosan egyre többet kínlódok az utóbbi 3-4 hét már csak a megcsinálom,aztán ágyba bújok pihenni ről szólt.

A munkám során folyton jövök megyek,1 perc ülök része sincsen ez napi kb. 5 óra,utána mászok be az ágyba.

Az egész napos hányingert elfogadtam,hogy rengeteget görcsöl a hasam,arra is azt mondták,hogy természetes.

Evésnél lenyomom a legszükségesebbet,főtt ételt egyáltalán nem bírom,olyan,hogy kívánnék valamit még véletlenül sincsen,azt eszem amikor csöng az óra,amitől adott pillanatban a legkevésbé van hányingerem.Inni is csak akkor,ha csöng az óra,hogy kell,de a mentes ásványvíztől is hányingerem van és megállás nélkül böfög tőle és ilyenkor persze érzem,hogy mit ettem előtte,attól még jobban hányingerem lesz.

Ólomsúlyúnak érzem kezem lábam,a kosárlabdát nem bírom megemelni,nagylányom szépen el van hanyagolva,apukáról nem is beszélve.

Szedek MagneB6ot naponta 3szor,délelött még úgy ahogy segít,délután már kevésbé.

Femibion 800at szedek,ha már rendesen enni nem tudok,legalább ezt az esélyt adjam meg magunknak.

Az 1. terhességem és szülésem is pikk-pakk volt,tökéletesen könnyű.

Le kell írnom,hogy nem vagyok egy mimóza alkat,világ életemben keményen dolgoztam,így bírom a fáradtságot,a megterhelést.

Decemberben váltottam munkakört,hogy könnyebben felkészüljünk a babára,májusban lettem terhes.

Mit tehetnék,hogy "embernek" érezzem magam,ne csak vegetáljak?

Előre is köszönöm!

2014. júl. 15. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Várd ki,hogy elteljen az első trimeszter. Munka közben , tanulás közben, bármikor képes lettem volna elaludni az első három hónapban. a màsodik trimeszterben aztán sokkal,energikusabb lettem . :) Bár addigra a közig. szakvizsgán már túl voltam. :)
2014. júl. 15. 09:52
 2/8 Margit84 ***** válasza:
Kitartás! Hamarosan jobb lesz. Én ugyanezt éltem át... állandóan éhes voltam, de mindentől rosszul voltam... álmos voltam és fáradt. Akár állva is el tudtam volna aludni. 11+2 hetes voltam amikor államvizsgáztam. Előtte szabin voltam hogy tanuljak, de szerintem többet feküdtem valamilyen kifogással az ágyban, mint tanultam. Aztán szép lassan elmúlt.. most is fáradt vagyok még valamennyire, de sokat javult... most annyi, hogy este mondjuk 10-nél tovább nem nagyon bírom ébren. Hányinger, hányás is már csak akkor van, ha valami nagyon kellemetlen szagot vagy ízt érzek. (Jelenleg 15+1 hetes vagyok)
2014. júl. 15. 10:13
 3/8 anonim válasza:

Én is ebben a cipőben vagyok, 6 hetesen. Már van két csemeténk és náluk azért ilyenre nem is emlékszem. Most kb. úgy érzem magam mint aki a 8. hónapban van 40 fokos hőségben. Állandóan fáradt vagyok, már az is felmerült benne hogy jó lesz-e ez így a családomnak:( egész napos hányinger, szédülés, teljesen ki vagyok... A magne B6-ot írtad hogy szeded, abból mennyit lehet naponta? Biztos nem sokat segít messziről, de mikor láttam a leveledet gondoltam hátha segít, más is van ilyen vacak helyzetben, valahogy csak jobb lesz idővel. Addig neked is kitartást:)

Én eddig a meleget is jól bírtam, most nem bírok napra menni, ráadásul jövő héten nyaralunk, én nem tudom hogy vakarjam úgy magam össze, hogy a két gyerkőc ebből ne sokat érezzen meg:(

2014. júl. 15. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
nemsokára könnyebb lesz, nyugi. én az elsö 12 hétben bárhol elaludtam és lusta voltam megmozdulni is, döltem jobbrol-balra.. majd a 14. héttöl visszatért az energiám, olyannyira, hogy folytattam a spinningelést, 36 hetesen levezettem egy huzamban 1500km-t, 40 hetesen meg mint egy örült, ugy dolgoztam a kertben.
2014. júl. 15. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon együtt érzek veled! Még csak 8 hetes vagyok, de nagyon szenvedek. Első babámat várom. Vannak jobb napok, de most szombat óta nagyon rosszul vagyok. Semmi nem marad meg a gyomromban, minden jön vissza. Ami a legjobban aggaszt, hogy inni is alig bírok. Semmit nem kívánok, mindentől undorodom. :S

Nagyon fáradt vagyok, egész nap csak ásítozom. Alszom napi 14 órákat. :)

Bízzunk benne, hogy a második trimeszterben elmúlik. :)

2014. júl. 15. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem meg mindig hasonló erzesem van bar mar nem hanyok egesz nap csak parszor..alacsony lett a vèrnyomàsom amitől nagyon sokat szèdülök,es allandóan aludnèk..:((kitartàst kívánok:)18hkm
2014. júl. 15. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Még egy kicsit bírd ki, a második trimesztertől sokkal energikusabb leszel. Az elejét én is gyakorlatilag végigaludtam, enni nem nagyon tudtam a hányingertől , a fáradtságtól meg a mellékhelyiségig alig tudtam kivonszolni magam. Pihenj, és kitartás! :-)
2014. júl. 15. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna :)

Pontosan a 12 hétig örültem, hogy egyáltalán élek! Nekem a víz, amiből a legtöbbet kellett volna hogy igyam, na sugárban jött ki belőlem, szóval esély nem volt rá hogy megigyam! + amiket írsz még egy kis orrvérzéssel kiegészítve! Így én az eső 3 hónapban -2 kg-al indítottam!

Viszont ahogy betöltöttem a 12 hetet a hányás elmúlt és szépen lassan jobb lett! Nem mondom, hogy könnyű terhesnek lenni mert még most is van néha hányingerem, nincs akkora alvásigényem mint az első 3 hónapban, de azért elég hamar elfáradok, esti elalvás viszont nehéz, ha el tudok egyáltalán! Állandó hátfájás, hasfájás! Pont egy ideget nyom, így van amikor felállni sem bírok, szó szerint!

Én sokszor mondom , hogy másnak semmi baja (jó nekik, szerencsések), viszont én kiteszek 10 kismamát!

De ha kellene 2x ennyit is bevállalnék, mert ezelőtt már volt 2 vetélésem és rég várt első baba!

Neked kitartást, és szerintem is hamarosan jobb lesz!!!

18+1 hkm

2014. júl. 16. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!