Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukám terhes lenne újra?

Anyukám terhes lenne újra?

Figyelt kérdés
Épp a telefonján játszottam aztán meguntam, bementem a galériába mert nem rég csinált rólam egy képet, meg akartam keresni, és észrevettem olyan képeket amin hasa van, de letagadhatatlanul mint aki terhes, és ki volt gombolva a gatyája, fogta a hasát. Nagyon meglepődtem és elkezdtem remegni, hisz nem túl fiatal már, (48 éves lesz decemberben) és egyébként is már van két féltestvérem és egy édestestvérem. Aztán belenéztem az üzeneteibe (nem bírtam ki!) és észrevettem hogy mindkét testvérének elküldte a képet, és odaírta hogy : azt mondták ikrek lesznek!:D Az egyik testvére vissza is írt, hogy aha, biztos elmentél vécére? a válasz : nem is gratulálsz? Most nem tudom komolyan vegyem-e! Ha igaziból nézem nem nagyon néz ki úgy, mint aki terhes... Tényleg semmi ötletem, de nem szeretnék kistesókat!... Szerintetek?
2015. aug. 26. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is csak poénkodtak.
2015. aug. 26. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
kérdezz rá...
2015. aug. 26. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Várd meg, míg csinál, mond olyasmit, mint a terhestünet (szédül, hányingere van, stb..) , és jegyezd meg viccesen, hogy ha nem lenne ennyi idős, még azt hinnéd, terhes... aztán meglátod, mit reagál
2015. aug. 26. 22:46
 14/18 anonim válasza:
azert majd irj,h terhes-e:D
2015. aug. 27. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Na?
2015. aug. 27. 16:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Kiderült?
2015. szept. 2. 09:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem terhes, mert továbbra is cigizik, de megkérdeztem tőle, hogy amikor velem volt terhes akkor is cigizett-e, és azt mondta ha most terhes lenne akkor se cigizne.
2015. szept. 8. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
simán lehet terhes anyukád.kérdezz rá. bene van a pakliba,hogy hülyéskedet viccelt és hasa üres
2021. aug. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!