Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukám terhes lenne újra?

Anyukám terhes lenne újra?

Figyelt kérdés
Épp a telefonján játszottam aztán meguntam, bementem a galériába mert nem rég csinált rólam egy képet, meg akartam keresni, és észrevettem olyan képeket amin hasa van, de letagadhatatlanul mint aki terhes, és ki volt gombolva a gatyája, fogta a hasát. Nagyon meglepődtem és elkezdtem remegni, hisz nem túl fiatal már, (48 éves lesz decemberben) és egyébként is már van két féltestvérem és egy édestestvérem. Aztán belenéztem az üzeneteibe (nem bírtam ki!) és észrevettem hogy mindkét testvérének elküldte a képet, és odaírta hogy : azt mondták ikrek lesznek!:D Az egyik testvére vissza is írt, hogy aha, biztos elmentél vécére? a válasz : nem is gratulálsz? Most nem tudom komolyan vegyem-e! Ha igaziból nézem nem nagyon néz ki úgy, mint aki terhes... Tényleg semmi ötletem, de nem szeretnék kistesókat!... Szerintetek?
2015. aug. 26. 17:45
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
És ti bevállalnátok ennyi idősen gyereket?
2015. aug. 26. 17:46
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Pedig nagyon úgy néz ki hogy terhes :)

De nem tőle kérdezed meg?

2015. aug. 26. 17:51
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
+miért
2015. aug. 26. 17:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem merem, megkérdezné hogy honnan tudom, és mégse mondhatom hogy kutakodom a telefonjába.
 5/18 anonim ***** válasza:
54%

kérdezd meg tőle. az a legegyszerűbb.

én ha ennyi idős lennék, már nem szeretnék anyuka lenni, tennék ellene hogy ne legyek az.

6/18 anonim ***** válasza:
84%
A leírásod alapján nagyon úgy néz ki, hogy igen az. És az, hogy te nem szeretnél kistesókat, az bizony nem a te döntésed!
2015. aug. 26. 17:53
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Lehet csak hülyéskedett, én is csináltam már ilyen pocakkinyomós képet mert úgy fel voltam puffadva mint egy jó félidős terhes...
2015. aug. 26. 17:55
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csak poénolt. Én nem hiszem, hogy bevállalnám, de nem vagyunk egyformák. Kérdezd meg.
2015. aug. 26. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Kérdezd meg szerintem is, mondd, hogy azért kérdezed, mert mintha nagyobb lenne a hasa, ha rákérdez. Hányni nem szokott? Arra is rá lehet fogni, hogy onnan tudod.

Az egyébként, hogy lesz-e még testvéred nem a te döntésed, szerintem jobb, ha el kezded szokni a gondolatot, mert nagyon úgy néz ki, hogy ez a helyzet. De úgy tűnik, nemcsak te tartod későinek.

2015. aug. 26. 17:56
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csak hülyéskedett. Az én anyukám is ennyi idős amúgy, most lett nagymama...
2015. aug. 26. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!