Anyukám 4 hónapos terhes és van egy cicám akit be szoktam hozni a szobámba, de nincs beoltva ez anyukámat meg a babyket veszélyezteti?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 12:45
1/6 anonim válasza:
Ha nincs beoltva akkor igen!!!És a cica után a wc helyét ne ő takaritsa!!!!!
2/6 anonim válasza:
Sajnos a macska az egyik legfőbb veszélyforrása a kismamàknak. Pláne, hogy még beoltva sincs. Légy tekintettel anyura és a kicsi(k)re, ne vidd be a házba.
3/6 anonim válasza:
Értem!!akkor napközbe ne legyen bent mert kitudja mit hordoz magában a cica oltások nélkül!!első voltam :)
5/6 anonim válasza:
Oltasd be a macskát, féregtelenítsd. Anyukád gondolom kezet mos macskázás után, és a macskaalmot ne ő takarítsa. Ennyit kell csak tennetek. Ne menjen fel a macska az asztalra. Nem a macska a legnagyobb veszélyforrás (lehet lepontozni hehe), ezt csak olyanok mondják akinek nincs macskája. TerjesztHETik a toxoplazma vírust, de ha valaki nem nyúl a szájába macskasz..ros kézzel (bocs a szóhasználatért) akkor kicsi az esélye hogy elkapja. Sokkal könnyebb megfertőződni rosszul megmosott zöldségtől, gyümölcstől, vagy nem eléggé megsütött/főzött hústól. Nekünk 3 macskánk volt a lakásban (kijáró macskák) amikor terhes voltam, beolttattuk őket, és betartottam az alapvető higiéniai szabályokat. Külföldön nem is riogatnak hogy tedd ki a macskát mert úton van a gyerek, ott szépen megmondják a kismamának hogy mosson gyakran kezet és ne puszilgassa az állatokat.
6/6 anonim válasza:
macska be legyen oltva,te foglakoz a macskával ne anyukád.macska veszélyesebb a terhes nőre ak utyánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!