Mit szólna anyukám, apukám és a barátom szülei ha terhes lennék 18 éves vagyok?
Ne haragudj, de se az anyukádat, se az apukádat, se a barátod szüleit nem ismerjük.
Szerinted ezek nélkül választ lehet adni a kérdésre?
Ha azt gondolod, igen, naivabb vagy a naivnál is.
anyukád nagyon örülne, hiszen így, 40-50 évesen biztosan nincs nagyobb vágya, mint egy kisbabához ébredni éjjelente 3-4szer, amíg te készülsz a holnapi dolgozatra.
Apukád is nagyon örülne, hiszen amellett hogy eltart téged, fizeti a taníttatásod évek óta (annak érdekében, hogy tovább tudj tanulni, és majdan egyszer biztos jövőt biztosítani a családodnak), nyilván van még elég pénz arra is, hogy a gyermekednek megvegye a pelenkát, fizesse a kelengye csomagot, a tápszert (mert szoptatni iskola mellett érdekes volna).
A barátod is biztosan nagyon örülne, mert gondolom, neki nem célja a normális karrier, a továbbtanulás (amihez nyugodt, pihent éjszakák szükségesek, és a tanórák látogatása, nem pedig a diákmunka, hogy valamit haza tudjon adni a családi kasszába..) és egy kicsit élni, élvezni még az életet, mielőtt belevág a nagybetűs életbe.
Egyéb értelmes kérdés?
Azt mi honnan tudjuk? Én biztosan nem vagyok sem az anyukád, sem az apukád, de az sem valószínű, hogy a barátod anyukája lennék, de ha mégis, akkor beperellek pedofíliáért ;)
Komolyra fordítva. Megtapsolni biztosan nem fognak. De, hogy mi lesz a reakciójuk, az csak akkor derül ki, ha megkérdezed őket.
Egy újabb kamasz, de inkább tini! Pff..
Nem vagyunk a szüleid, nemtudjuk mit szólnának..
Ne legyél még terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!