Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamák hogy viselit...

37 hetes kismamák hogy viselitek az utolsó heteket?

Figyelt kérdés
én a 3.babámat várom de nagyon nehéz már,3napja rosszul alszom...semmihez nincs erőm,kedvem,a lakás fut...
2015. aug. 25. 11:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Nálam még ez sincs. Pedig már úgy várom. Tuti én leszek az utolsó :-D
2015. aug. 27. 11:29
 22/39 anonim ***** válasza:

olyan izgi:)valószínű h szombaton hazatérhetünk Benivel,eszembe jutott valami:)nem lenne kedvetek csatlakozni egy baba mamás beszélgetős oldalra?ott tudnánk ugyanígy társalogni és beszámolni:)én már gondoltam rá h a babanet.hu ra regisztrálok aztán mégse,de ha ti is csatlakoznátok akkor tök jó lenne :)))kiatrtást mindenkineeek,puszii.**

Benett anyuci

2015. aug. 27. 13:15
 23/39 A kérdező kommentje:

engem kitiltottak egyszer onnan de hogy miért fogalmam sincs :)Benett anyujának mi a neve?Én Eszti vagyok,29

éves ,Nagykanizsáról és amint írtam 3.kislányomat várom 14-re :)elvileg

2015. aug. 27. 19:40
 24/39 anonim ***** válasza:

óó,az kár:(de oltári nagy hülyeség h kitiltottak,én amúgy Edina vagyok 28 éves és 1.baba Beni:)de szeretnénk majd még egy kislányt is♥én regisztráltam már az anyatanyára de nem engednek be :D nem értem miért de most már nem is érdekel

Benett anyu

2015. aug. 27. 20:09
 25/39 anonim ***** válasza:

Mi ujsag veletek kismamik?Meseljetek!Pocakosok vagytok meg?Nagy kivancsi vagyok am:)

Benett anyu

2015. szept. 2. 16:25
 26/39 anonim ***** válasza:
Szia. Első voltam,mi még egyben vagyunk :-) ha nem megy magunktól,kevesebb mint két hét múlva indítanak. Remélem nem lesz rá szükség.ti jól vagytok? És a többi kismama? Nagy a csend :-D
2015. szept. 2. 19:41
 27/39 A kérdező kommentje:
Én még egyben vagyok de màr nagyon nehéz :)
2015. szept. 2. 20:56
 28/39 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap este távozott a nyákdugó. Azóta várom hogy mi fog történni,de eddig semmi :-). Első voltam. Másnál valami esemény?
2015. szept. 4. 22:25
 29/39 A kérdező kommentje:
én nem tudom mi van,lehet h.szivárog a vízem,de nem biztos olyan tanácstalan vagyok pedig 3.gyerkőc :(feleslegesen meg nem megyek be mert elküldenek a zivatarosba :(
2015. szept. 5. 07:41
 30/39 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,kb a34.héttől,el is használtam azóta három magzatvíz jelző betétet,de nekem nem az volt. Most is van többször vizes folyásom,néha csak reggel,van hogy napi háromszor is. Eléggé megtévesztő. Ha úgy érzed az,akkor menj be,ne törődj vele ha morognak,ezért vannak.
2015. szept. 5. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!