37 hetes kismamák hogy viselitek az utolsó heteket?
olyan izgi:)valószínű h szombaton hazatérhetünk Benivel,eszembe jutott valami:)nem lenne kedvetek csatlakozni egy baba mamás beszélgetős oldalra?ott tudnánk ugyanígy társalogni és beszámolni:)én már gondoltam rá h a babanet.hu ra regisztrálok aztán mégse,de ha ti is csatlakoznátok akkor tök jó lenne :)))kiatrtást mindenkineeek,puszii.**
Benett anyuci
engem kitiltottak egyszer onnan de hogy miért fogalmam sincs :)Benett anyujának mi a neve?Én Eszti vagyok,29
éves ,Nagykanizsáról és amint írtam 3.kislányomat várom 14-re :)elvileg
óó,az kár:(de oltári nagy hülyeség h kitiltottak,én amúgy Edina vagyok 28 éves és 1.baba Beni:)de szeretnénk majd még egy kislányt is♥én regisztráltam már az anyatanyára de nem engednek be :D nem értem miért de most már nem is érdekel
Benett anyu
Mi ujsag veletek kismamik?Meseljetek!Pocakosok vagytok meg?Nagy kivancsi vagyok am:)
Benett anyu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!