23-24 hetes kismamák, hogy vagytok? Mennyit híztatok idáig, hogyan viselitek a kismamaságot?
Szia!
En konkret paramami vagyok de egyebkent imadom ezt az allapotot :) igaz az elejen 5-15.hetig hanytam ,de mar vege :) eddig 1kg-t,hiztam es kislanyom lesz :)) kerdezo te hogy vagy?
24+5 hkm
Először is gratulálok kedves kismamák!
Én is a paramamik táborát erősítem, de azért próbálom nem túlzásba vinni az aggódást! :)
Nekem elég nagy a pocakom szinte csak pocakra híztam, viszont eddig 7kg-ott sikerült felszednem, amit sokallok.:S Nagyon csúcsos a pocim, hátulról nem is látszik, hogy kismami vagyok. A 12. hétig hánytam, amit felváltott a gyomorégés, a derékfájás, a székrekedésről már nem is beszélve. Mindezek ellenére iszonyatosan boldog vagyok és élvezem a kismamaságot. Az első babánkat várjuk és kisfiú lesz.
Jó egészséget kívánok mindenkinek! Kedves utolsó pihenj amennyit csak tudsz, kívánom, hogy minden rendben legyen!
En muszaj voltam elkezdeni,mert jovohonapban van az eskuvom es ebben a honapban es a kovetkezoben nem tudok babadolgokra szanni,sok a kiadas :)
Ezert eddig sokat vasaroltam,meg bepotolom nov,dec-be :) no,meg sokmindent kaptam ebbe a honapba :)
25hkm
Én pont most kezdem a 24. hetet a 7. babámmal a pocakban. Sajnos már 8 kilót híztam, de a többivel is 14-17 kilót híztam, és mindig lement. Eddig elég jól viseltem, de most egy hete iszonyatos viszketéssel küzdök (allergiás kiütéseim vannak), és nagyon szenvedek. :-(
Mindenkinek kitartást és problémamentes várandóságot kívánok!
Gratulálok a közelgő esküvőhöz! Mi is elkezdtünk vásárolgatni, főleg a babaszoba kialakításához, hisz mi teljesen felújítjuk a szobát. Mi sok szép ruhácskát kaptunk, nem is kell már olyan sok mindent beszerezni. A drága dolgokat mint pl. a bababútort, babakocsit, légzésfigyelőt már megvettük. Már csak pár apróság híja van.
Hú, jó sok gyerkőcöd van, nem semmi. Gratulálok hozzájuk.
Sajnálom, hogy előjött az allergia nálad, hisz épp elég kellemetlenséget produkálhat a terhesség is nem hiányzik még több. Kellemes babavárást csajok! :)
Aranyos vagy! :-)
Én is kellemes várandóságot kívánok Nektek!
Utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!