Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-24 hetes kismamák, hogy...

23-24 hetes kismamák, hogy vagytok? Mennyit híztatok idáig, hogyan viselitek a kismamaságot?

Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

En konkret paramami vagyok de egyebkent imadom ezt az allapotot :) igaz az elejen 5-15.hetig hanytam ,de mar vege :) eddig 1kg-t,hiztam es kislanyom lesz :)) kerdezo te hogy vagy?

24+5 hkm

2014. szept. 9. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Élvezem a hátralevő nyugodt időszakot. :) teljesen jól vagyok kivéve a székrekedést...meg hogy állandóan ennék aminek meg is van az eredménye mivel az elmúlt 2 hónapban 4 kg híztam. Ti hogy vagytok?
2014. szept. 9. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Sokat kell pihennem mert kinyílt a külső mèhszáj és félő hogy befektetnek ha nem tartom be! Eddig 5 kg ot híztam, második baba. Nem tudok sokat enni mert nyomja a berendezést bent a kevés étel is, a kilók viszont jönnek fel! Az első terhességem probléma mentes volt akkor összesen 8 kg ot híztam, most viszont biztos több lesz a végére! Ja, és elég sokat keményedik a pocakom amire napi 3× 2 magnerotot szedek, Alapjában véve viszont élvezem ezt a terhességemet is és boldogan várjuk a kisfiunkat! 25+2 hetes kismama.
2014. szept. 9. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Először is gratulálok kedves kismamák!

Én is a paramamik táborát erősítem, de azért próbálom nem túlzásba vinni az aggódást! :)

Nekem elég nagy a pocakom szinte csak pocakra híztam, viszont eddig 7kg-ott sikerült felszednem, amit sokallok.:S Nagyon csúcsos a pocim, hátulról nem is látszik, hogy kismami vagyok. A 12. hétig hánytam, amit felváltott a gyomorégés, a derékfájás, a székrekedésről már nem is beszélve. Mindezek ellenére iszonyatosan boldog vagyok és élvezem a kismamaságot. Az első babánkat várjuk és kisfiú lesz.

Jó egészséget kívánok mindenkinek! Kedves utolsó pihenj amennyit csak tudsz, kívánom, hogy minden rendben legyen!

2014. szept. 9. 22:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ti már elkezdtetek vásárolgatni a picinek?
2014. szept. 11. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:

En muszaj voltam elkezdeni,mert jovohonapban van az eskuvom es ebben a honapban es a kovetkezoben nem tudok babadolgokra szanni,sok a kiadas :)

Ezert eddig sokat vasaroltam,meg bepotolom nov,dec-be :) no,meg sokmindent kaptam ebbe a honapba :)

25hkm

2014. szept. 11. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Én pont most kezdem a 24. hetet a 7. babámmal a pocakban. Sajnos már 8 kilót híztam, de a többivel is 14-17 kilót híztam, és mindig lement. Eddig elég jól viseltem, de most egy hete iszonyatos viszketéssel küzdök (allergiás kiütéseim vannak), és nagyon szenvedek. :-(

Mindenkinek kitartást és problémamentes várandóságot kívánok!

2014. szept. 11. 21:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Gratulálok a közelgő esküvőhöz! Mi is elkezdtünk vásárolgatni, főleg a babaszoba kialakításához, hisz mi teljesen felújítjuk a szobát. Mi sok szép ruhácskát kaptunk, nem is kell már olyan sok mindent beszerezni. A drága dolgokat mint pl. a bababútort, babakocsit, légzésfigyelőt már megvettük. Már csak pár apróság híja van.

Hú, jó sok gyerkőcöd van, nem semmi. Gratulálok hozzájuk.

Sajnálom, hogy előjött az allergia nálad, hisz épp elég kellemetlenséget produkálhat a terhesség is nem hiányzik még több. Kellemes babavárást csajok! :)

2014. szept. 12. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy! :-)

Én is kellemes várandóságot kívánok Nektek!

Utolsó

2014. szept. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!